Još malo

Houdek o negativnim komentarima i Eurosongu: "I suze su pale!"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

"Idemo do kraja", poručio je Jacques Houdek dok privodi kraju pripreme za Eurosong

 Naš ovogodišnji predstavnik pun je pozitivnih emocija, a u Kijev putuje s visokim očekivanjima. Priznao nam je kako se nosi s pozitivnim, ali i negativnim komentarima!

Pogledaj i ovo showbuzz Rasprodala Lisinski "Ne držim do toga": Što Doris misli o tituli koju joj stalno "lijepe"?

"Treme za sad nema, ima nekih pitanja, strahova hoće li sve tehnički biti kako priželjkujemo, ali toliko se bavimo svaki dan sa probama, sa vježbanjem. Ja sam jako temeljit i zahtjevan", kaže Houdek. Otkriva i da su suze pale nakon objave emotivnog spota za singl. "Čak su i neke suze pale. Išli smo na emociju i mislim da smo uspjeli", kazao je Houdek.

Zanimljvo je to kako je Katja Restović, inače zaslužna za režiju Jacquecova videospota, 1999. godine režirala i videospot Doris Dragović za pjesmu Marija Magdalena, a ta je pjesma u Izraelu osvojila četvrto mjesto. Ne bismo se bunili da se takav uspjeh ponovi.

"Moram razočarati sve ove brižne, neće biti cirkusa, ne znam što su očekviali mislim da je pjesma dovoljno jaka sama za sebe", priča Houdek o iznenađenjima i nagađanjima kako će sve izgledati na sceni. Osim njegovog profesionalnog tima, uz Houdeka su i brojni obožavatelji. "Imam toliko posla da niti ne stignem baš svaki komentar pročitati, ali nekako mi se čini da ove godine nema nekih osobitih napada i negativa i zahvaljujem Bogu svaki dan na tome", zaključuje Houdek. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene