Od romantike do debakla

Kad je krenuo zaprositi suprugu, pao u kanalizacijski otvor!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tko pamti samo sretne dane, a tko ljubavne sastanke iz najgorih noćnih mora? Jacques Houdek, ali i brojni drugi poznati, Hrvati, prisjetili su se svojih pokušaja...

Leptirići u trbuhu, slatko iščekivanje, ubrzan rad srca i znojni dlanovi - vrijeme je za ljubavni 'randevu'. Domaće su zvijezde u mladosti na spojevima prošle sito i rešeto - od opijajuće romantike do potpune katastrofe!

Pogledaj i ovo Jacques Houdek Dosta toga je sam napravio Pogledajte kako je Jacques Houdek preuredio svoj dom, pomogla mu je i najbolja punica: "Jako lijepo, osjeti se toplina"

Jacques Houdek odgovorio na negativne komentare – 'Sram vas bilo!'

Jacques Houdek nikad neće zaboraviti ključan spoj sa sadašnjom suprugom Brigitom. Dok je koračao prema njezinom domu s prstenom u ruci, spreman da klekne i zaprosi, dogodio se neočekivani debakl.

'Ja sam doslovce upao u šaht, rasjeko nogu, završio na traumi. Ona je naravno pristala, sve je završilo sa happy endom na kraju ali zamislite sad situaciju gdje sam ja ovakav kakav jesam, ogroman, upao u šaht. Hvala Bogu da me ta moja veličina zadržala i da je stradala samo noga. Da sam bio možda malo elegantniji pa možda me danas ne bi ni bilo', sjeća se Jaques.

Na ljubavnom spoju sa svojom sipmatijom budite svoji, otvorite srce, ne kalkulirajte i zapamtite da sreća prati hrabre. Što su poznati još otkrili pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene