Mmm...

MALI HARAMBAŠA Houdek otkrio čega se najeo kao dijete

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevač Jacques Houdek rođeni je Zagrepčanin, a podrijetlom Slavonac.

Mališani ga obožavaju čuti u omiljenim dječjim pjesmama. A mi smo Jacquesa Houdeka naviknuli slušati u njegovu prepoznatljivu pop izričaju. I nije da Jacques tim vodama nije uspješno plivao, no ovaj put okrenuo je ploču i uhvatio se tamburaške glazbe.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek Dosta toga je sam napravio Pogledajte kako je Jacques Houdek preuredio svoj dom, pomogla mu je i najbolja punica: "Jako lijepo, osjeti se toplina"

'Ja sam rođeni Zagrepčanin, a porijeklom sam Slavonac. I svoja ljeta sam proveo kao klinac u Slavoniji, tako da je meni ta tambura uvijek bila bliska i uvijek sam ja znao da će doći taj dan da ću ja to konačno snimit, međutim dugo sam tražio pravu ekipu', kazao je Jacques.

Uz te zvukove, dodaje, jednostavno se prisjetiti nestašluka iz djetinjstva. Mali ''harambaša'' u njemu, šali se, i dalje je skriven.

'Nemaš ti vremena ni za doručak, ni za ručak, ni za večeru, to se samo uleti u kuću. Eventualno baka izleti sa šnitom ogromnog domaćeg kruha, koji se namaže sa domaćom slavonskom masti i malo se posoli. To ti je ova kršna Slavonija, geni, geni' priznao je pjevač, a što je još rekao pogledajte u video prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene