Jacques Houdek (FOTO: Anto Magzan/PIXSELL)
Jacques Houdek (FOTO: Anto Magzan/PIXSELL)

Pjevač Jacques Houdek rođeni je Zagrepčanin, a podrijetlom Slavonac.


Mališani ga obožavaju čuti u omiljenim dječjim pjesmama. A mi smo Jacquesa Houdeka naviknuli slušati u njegovu prepoznatljivu pop izričaju. I nije da Jacques tim vodama nije uspješno plivao, no ovaj put okrenuo je ploču i uhvatio se tamburaške glazbe.

'Ja sam rođeni Zagrepčanin, a porijeklom sam Slavonac. I svoja ljeta sam proveo kao klinac u Slavoniji, tako da je meni ta tambura uvijek bila bliska i uvijek sam ja znao da će doći taj dan da ću ja to konačno snimit, međutim dugo sam tražio pravu ekipu', kazao je Jacques.

Uz te zvukove, dodaje, jednostavno se prisjetiti nestašluka iz djetinjstva. Mali ''harambaša'' u njemu, šali se, i dalje je skriven.

'Nemaš ti vremena ni za doručak, ni za ručak, ni za večeru, to se samo uleti u kuću. Eventualno baka izleti sa šnitom ogromnog domaćeg kruha, koji se namaže sa domaćom slavonskom masti i malo se posoli. To ti je ova kršna Slavonija, geni, geni' priznao je pjevač, a što je još rekao pogledajte u video prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Jacques Houdek (FOTO: Anto Magzan/PIXSELL)