"Glavom i bradom"

Dok publici priprema jedinstveni glazbeni show, Jacques progovorio o svojim najvećim strahovima

Jacques Houdek - 3 Jacques Houdek - 3 In Magazin 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek - 3 Jacques Houdek - 4 Jacques Houdek - 5 Jacques Houdek - 7 Jacques Houdek - 8 Jacques Houdek - 9 Jacques Houdek - 1 Jacques Houdek - 1 +0 Jacques Houdek - 3 Galerija

Mnogo glazbe, malo razgovora, humora i glazbeni gosti - ovo je samo dio novog showa koji će svojoj publici Jacques Houdek pripremati svakog četvrtka u zagrebačkom klubu Sax. Na ovaj će se način potpuno približiti obožavateljima i u ovim novim okolnostima ipak zapjevati. Kako će to zapravo izgledati, ali i mnogo toga o svojim strahovima, uspjesima te djeci školarcima, popularni pjevač otkrio je našoj Juliji Bačić Barać.

Dok publici priprema jedinstveni glazbeni show, Jacques progovorio o svojim najvećim strahovima: "Bojim se izgubiti ono kaj naviše volim"

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

"Glavom i bradom" - tako se zove novonormalni show Jacquesa Houdeka koji počinje 1.listopada, a održavat će se svakog četvrtka. Jacquesova misija tako će svakog tjedna biti ova: "Volio bih ljude i nasmijati, i dirnuti i ganuti do suza kroz neke svoje doživljaje, anegdote, kroz glazbu, kroz neki vic o Jacquesu", otkrio nam je pjevač.

U zagrebačkom klubu Sax održavat će se tako jedinstvene, pomno isplanirane glazbene večeri sa Jacquesom.

"Bit će jako puno izazova i jako puno rubrika koje smo osmislili koje će tu večer onako razbacati. Tako da to svakako neće biti pjesma za pjesmom standardno, bit će to potpuno temeljtio upoznavanje i ono što su mislili da znaju, shvatit će da ne znaju ništa o meni", poručio je.

Ni među pitanjima koja će mu moći postavljati publika, nema zabranjenih tema.

"Uvijek sam se volio šaliti- možete me sve pitati, ali za kile ne, a sad čak i to sve više i više pada u vodu. Vjerojatno će dozrijeti i taj dan kada ću reći evo imam toliko i toliko kila. Ništa ne može poći po zlu kad si među svojima kad si među ljudima koji te vole koji su tu da te podignu ako padneš, ne daj Bože", izjavio je Jacques.

A ne padaju ni njegove pjesme na top ljestvicama, jer iza svakog otpjevanog stiha stoji puno ljubavi, ali i truda.

"Znam da iza svih tih mjesta ne stoje neki ljudi u sivim odijelima, ne stoje neki klanovi koji guraju Jacquesa i njegove pjesme, nego stoji Jacques, njegov talent i mali tim koji vrijedno radi beskompromisno. Da su mi motivacija novci, financije, bogatstvo onda bih ja neku drugu pjesmicu pjevao vjerojatno, ne bi bilo ovako moje", zaključio je.

I s posljednjim singlom "Moj najveći strah" osvojio je publiku, a njegov najveći strah je: "Bojim se da ne izgubim ono kaj najviše volim, a tog se svi bojimo".

Od ovih kako ih naziva, iracionalnih strahova, visina je na prvom mjestu.

"Nije baš da ćeš me vidjeti kako kupujem stan na petom katu, ne samo zato kaj nemam para, nego zato kaj ne volim baš taj pogled odozgo. Ja sam više za prizemnicu, livadu i bazen", otkrio nam je.

Nakon bezbrižnog ljeta, Jacques i supruga ispratili su u školske klupe svojih dvoje školaraca. Kći Sofija krenula je u prvi razred srednje, a sin David u prvi razred osnovne škole. Ovaj prvašić svojom radoznalošću zabavlja cijelu obitelj.

"Glavno pitanje dana je tata od koliko godina ću ja smjeti voziti auto, od koliko godina ću ja smjeti voziti motor, skočiti s padobranom, od koliko godina se smijem tetovirati", otkrio nam je Jacques.

Podrška djece i supruge neće izostati ni u novom Žakovom projektu. Za ograničen broj, u skladu s epidemioploškim mjerama, Žak će u Saxu sigurni smo prirediti nezaboravne večeri.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene