Veselo i zanimljivo je bilo i u ovotjednoj emisiji "Petkom s Petkom".


Dalibor Petko i Mia Kovačić u ovotjednoj emisiji  "Petkom s Petkom" ugostili su Jacquesa Houdeka i Endia Schröttera za koje su pripremili poseban izazov. Endi  i Jacques Houdek odbacili su svoje mikrofone i okušali se u plesanju folklora.

Vezani članci Sanja Doležal i Mile Kekin - 2 Najneočekivanija glazbena suradnja godine, Sanja Doležal udružila je snage s Hladnim pivom: "To me vratilo u davnu prošlost" Miroslav Ćiro Blažević - 3 Ćiro Blažević otvoreno o ženama nogometaša: "Njoj pametnoj najvažnije je koliko para ima"

"Nismo spremni, ali nema veze. Idemo do kraja", kazao je Jacques neposredno prije izazova. U izazovu koji je sve zabavio bilo je svega. Plesao se povraćanac, šokačko kolo te turopoljski drmeš. ''Meni je to sve slično'', izjavio je Jacques kojemu je ovo bilo prvi put da je zaplesao foklor. No, Endi je ipak imao malo više iskustva.

Tko se bolje snašao u kolu pogledajte u prilogu IN magazina. In magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
.