URNEBESAN SHOW

OVO JE DOKAZ DA MOGU SVE! ''Razvalili smo'' Pogledajte kako su pobrali ovacije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bojan Jambrošić i Jacques Houdek našli su se u izazovu kakvom do sada nikad nismo imali prilike vidjeti. Morali su otpjevati brojeve iz telefonskog imenika.

U emisiji ''Petkom s Petkom'' u goste Daliboru Petku i Miji Kovačić stigao je Jacques Houdek, ali i pjevač Bojan Jambrošić. Kao i svaki put do sada slijedio je izazove za goste. Pjevači su morali otpjevati telefonske brojeve poznatih pjevača. Izazov im je zapaprila Mia nakon što je pozvala glazbenika Ivana Škuncu koji je u pozadini svirao gitaru dok su Bojan i Jacques morali pjevati brojeve telefona, ali uz melodiju zadane pjesme. Tako je Jacques započeo zadatak uz pjesmu Tereze Kesovije 'Prijatelji stari gdje ste'', a Bojan je nastavio Tonijevom pjesmom ''Blago onom tko te ima''. ''Odlično''Imamo hit!'', rekao je Jacques.

Pogledaj i ovo showbuzz ''Tog se bojim'' Jesu li spremi za izazov? ''Nitko te ne može za to pripremiti''

Završna točka bio je telefonski broj Marka Perkovića Thompsona koji su trebali otpjevati uz melodiju njegove pjesme ''Vjetar s Dinare''. ''Nemoj me sada osramotiti Bojane'', poručio mu je Jacques koji je bio oduševljen ovim izazovom. ''Nova formula za uspješne koncerte. Razvalili smo'', uzviknuo je Jacques.

Zabave nije nedostajalo te je ova emisija obilovala smiješnim trenucima. Kako je sve izgledalo, pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene