Indira iz Colonie raspričala se o tome gdje je proslavila prvu godišnjicu braka s poduzetnikom i trenerom Miroslavom Levakom, o svojoj ljubavi prema dizajniranju namještaja i preseljenju u suprugov rodni Bjelovar.


Uskoro izlazi 12. studijski album Colonije, simboličnog naziva 'Feniks', najavljen singlom 'Tragovi' koji se vrtoglavom brzinom penje prema vrhovima top-ljestvica.

Colonia PREMIJERA - Pogledajte novi spot za pjesmu 'Tragovi'!

Vezani članci Indira Levak Ovakvu Indiru još nismo vidjeli! Neobična haljina sigurno će se komentirati, a posebno su upečatljive visoke čizme Indira Levak Pomalo divlje izdanje uvijek prpošne Indire: Haljina je itekako seksi, ali posebno se ističe izbor obuće!

Iako su im mnogi predviđali da će plesati samo jedno ljeto, Colonia je jedan od najdugovječnijih bendova u Lijepoj našoj, koji s jednakim uspjehom opstaje na sceni gotovo dva desetljeća. 'Prekrasne godine jednog lijepog glazbenog braka. Evo, Boris i ja smo još uvijek mladi i poletni, imamo jako puno ideja i ne mislimo stati', kaže Indira koja je nedavno proslavila i prvu bračnu godišnjicu s poduzetnikom i trenerom Miroslavom Levakom.

 

Nedavno smo bili u Veroni i oduševila nas je svojom predivnom arhitekturom, romantičnim ugođajem na svakom koraku ❤... a večeras smo u Vodicama!!! #CMCfestival

Posted by Colonia on Saturday, June 13, 2015

'On je preuzeo logistiku benda i menadžer je, odličan menadžer, no imamo puno toga. Imamo koncesiju na bazene u Bjelovaru, pa onda radimo namještaj, ja inače to radim, pa radimo profesionalne sprave za vježbanje, tako da uz sve to zajedno funkcioniramo, zajedno stvaramo i nikad nam nije dosadno', kaže Indira koja se preselila u Bjelovar te ima poseban 'ispušni ventil' - dizajniranje namještaja. Cijelu priču o novim izazovima pogledajte u prilogu inMagazina. 

 

Mrvica mi ukrala mjesto!