Prvi smo ih pogledali!

Skrivene fotografije otkrit će mnoge tajne: "Još estetska kirurgija nije bila toliko razvijena"

Monografija Saloona (Screenshot: IN magazin) Monografija Saloona (Screenshot: IN magazin) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Monografija Saloona (Screenshot: IN magazin) Galerija

Zidovi kultnog zagrebačkog kluba Saloon skrivaju mnoge tajne.

Kako je skupocjeni sat posvađao Zdravka Mamića i Ćiru Blaževića? Bi li Tony Cetinski ponovno nosio fudbalerku? Koji su sportaši najžešće tulumarili? Odgovori na ova, ali i mnoga druga intrigantna pitanja nalaze se u monografiji kultnog zagrebačkog kluba "Saloon".

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

Iza autora monografije golem je posao, za koji je trebalo više od dvije godine. "Ja sam morao pregledati na koncu više od 50 tisuća fotografija, pročitati sve članke u bilo kojim novinama koje su izlazile od 1970. do danas", priča autor monografije Damir Jirasek. U monografiji teškoj više od 2 kilograma nalazi se čak 1510 fotografija koje otkrivaju kako su razni političari, kulturnjaci, sportaši, poduzetnici i naravno estradne zvijezde izgledali u cvijetu mladosti.

"Najviše iznenađuju glumice, odnosno pjevačice, još toliko estetska kirurgija nije bila razvijena", komentirao je Maro Srezović, vlasnik Saloona.

Fotografije prikazuju i Severinu, koja je s nekoliko svojih bivših momaka posjećivala Saloon. Tu su i fotografija Arsena Dedića i Slobodana Praljka, koje je vezala pjesnička linija. Nezaobilazni Mišo Kovač, Tony Cetinski... Tulumarili su tamo i Ćiro Blažević, Zdravko Mamić, sportaši, političari, estradnjaci... Svima je Saloon bio omiljeno okupljalište. Više pogledajte u prilogu IN magazina.

Monografija Saloona (Screenshot: IN magazin) Monografija Saloona (Screenshot: IN magazin)

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene