Uvijek iskrena

Zaljubljivanje preko modernih čuda? Izabela Martinović otkrila nam je ima li ljubavi u ovo doba korone

Izabela Martinović Izabela Martinović In Magazin 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Izabela Martinović - 1 Izabela Martinović - 2 Izabela Martinović - 3 Izabela Martinović - 4 Izabela Martinović (Foto: Dnevnik.hr) Izabela Martinović (Foto: PR) Izabela Martinović (Foto: PR) Danijela i Izabela Martinović (Foto: Facebook) Danijela i Izabela Martinović (Foto: PR) +0 Izabela Martinović Galerija

Izabela Martinović uživa u udobnosti vlastitog doma, u kojem, unatoč popuštanju mjera uzrokovanih pandemijom, ipak najviše voli boraviti. Kako gleda na činjenicu da je prošlo više od mjesec dana izolacije i s kojim se članom obitelji čuje svaki dan bez iznimke, otkrila je našem Hrvoju Kroli.

Iako nije u popunosti iza nas, pandemija koronavirusa zasigurno je uz pomoć svih na izlaznim vratima naših života. U tome se slaže i pjevačica Izabela Martinović koja podržava postepeno popuštanje mjera.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

"Moramo se početi vraćati u normalan život, koliko je to uopće normalno i mislim da je moguće ali samim tim da ostanemo što više disciplinirani, distancirani. Moramo u nekom trenutku popuštati i svako je dobro da se mijenja situacija i da ide na bolje. Ja vjerujem da ide", zaključila je Izabela.

Ona si je izolaciju okrenula u svoju korist te unutar vlastitog doma svakog dana sebi zadaje neke nove radne zadatke. Kaže - bitno se zaokupirati bilo čim, osim crnim mislima.

"Ujutro ustajanje u 7 i 30, vježba, doručak, sve kućne obveze koje imamo na dnevnoj bazi za napraviti. Nakon ručka učim jezik, kroz popodne pročitam dio neke knjige, navečer si dam oduška i pogledam film ili seriju. Tako da sam u principu organizirala dan kao da je radni dan s tim da sam samo zatvorena u 4 zida", otkrila nam je.

Svjedočili smo mnogim romantičnim ljubavima koje su se dogodile upravo u doba kada trebamo biti najviše distancirani. Zaljubljivanja preko modernih čuda tehnologije ipak nisu za Izabelu.

"Hahaha dobar ti je naslov Ljubav u doba korone. Ljubav je na čekanju, naravno, jer u ovoj situaciji sve je na čekanju vjeruj mi. A ja osim ovog zvanja i video poziva i nisam baš stručna za kontakte i komunikaciju putem interneta, tako da to isto stavljam po strani. Čekamo bolja vremena i čekamo da sve prođe", priznala je pjevačica.

Upravo video pozive koristi najviše kako bi se čula s jednim članom obitelji koji je u ovom trenutku na drugom kraju svijeta.

"Pošto mi je brat na brodu u Amrici s njim se čujem svakodnevno i bitno je da je zdrav i on i mi i da je sve u redu i da idemo dalje", zaključila je.

Dalje u neka nova nadamo se bolja vremena, jer upravo tada će Izabela predstaviti svoje singlove koje je snimila, a nažalost ih je pandemija stavila na čekanje.

"Istina je da je moj singl trebao izaći sredinom ožujka mjeseca ali međutim kako se ovo sve izdogađalo, singl je na čekanju. Čeka ljepša i bolja vremena i jedva čekam kad ću vam predstaviti novu pjesmu", otkrila je.

A do tada kaže pjevačica najbitnije je ne gubiti pozitivan duh, jer kako i mnogi i ona se našla u situacijama za koje je mislila da je ovo najgori period života.

"Imala sam i ja kriza. Dan za dan se trebaš boriti kako preživjeti uopće taj dan i kako nači smisao u svakom novom danu te kako preživjeti sve ovo što imamo oko sebe", priznala nam je,

I zato svima poručuje: "Dragi moji ostanite zdravi, čuvajte se, mislite pozitivno i sve će ovo proći, i proći će i to brzo."

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene