Kamere InMagazina zabilježile su sjajan uspjeh hrvatske teniske reprezentacije na Davis Cupu, ali i ono što se događalo iza scena tog trijumfa.


Tradicija Davis Cupa traje već 116 godina, te je to jedan od najcjenjenijih događaja u muškom tenisu. Hrvatska je možda mala zemlja, ali zbog uspjeha naših tenisača u svijetu bijelog sporta vrlo je poznata. Naime, prema trenutnom rankingu Hrvatska je jedanaesta od 30 rangiranih zemalja.

Vezani članci Let 3 Neobična revija našeg poznatog dizajnera Ivice Skoke:U manekenskim ulogama članovi benda Let 3! Slavko Sobin i Elizabeta Brodić (Foto: Nova TV) Iz epizode u epizodu postaje sve napetije; Kaos i razotkrivanje velikih tajni u Kneževu dolu

Ekipa InMagazina tjedan dana u stopu je pratila hrvatsku tenisku reprezentaciju, te vas vode iza scene velikog trijumfa hrvatskog tenisa na Davis Cupu. Naši tenisači sjajno su pobijedili Belgiju, ali ništa od zasluženog odmora za većinu, jer uskoro kreće turnir u Indian Wellsu. Više saznajte u prilogu InMagazina.