Lake melodije

Iza kulisa Splitskog festivala - evo što smo snimili!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati su finalisti 53. Splitskog festivala koji će se natjecati za Grand Prix najveće lakoglazbene fešte u Lijepoj našoj. Što se sve događalo iza kulisa prve dvije izlučne večeri na Prokurativama? Mi znamo!

I ove je godine, kao i svake, Splitski festival donio pregršt zabave i dobre glazbe. Star je 53 godine baš kao i talijanski festival San Remo. Najveći pljesak publike prve večeri dobila je Klapa Rišpet za pjesmu 'Ćaća', a jedan od favorita i Marko Pecotic Peco.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 4 Ekskluzivno za in magazin! Vlatka Pokos priznala nam je da je ponovno zaljubljena, evo što je otkrila o svom novom odabraniku!

Andrea Šušnjara svojom je odjećom najviše zainteresirala medije, a prvu večer festivala je svojim zlatnim glasom imala čast zatvoriti Zorica Kondža. 

Na drugoj večeri festivala posjetitelji su mogli vidjeti prvog tenora Klape s mora, Marka Škugora, koji je nakon Eurosonga krenuo u samostalnu karijeru, ali se nije plasirao u finale, baš kao ni Vlatka Pokos.

>> Vlatkin dekolte oteo pažnju na Splitskom festivalu

'Bila sam jako emotivna zato što me za Split vežu predivne uspomene i prvi put sam stala na ovu pozornicu prije 20 godina, sa Srebrnim krilima tako da sam, baš se osjećam prekrasno', kaže Vlatka koja je otkrila da nema dečka - ipak ima 'dva jako zgodna udvarača'.

Danijela Martinović svojim je staylingom i vitkom figurom na pozornici djelovala kao djevojčica. A da splitska publika ne voli samo svoju 'dicu', one rođene u Splitu, pokazala je velikim pljeskom kojim su dočekali Ivana Zaka.

Iako se na ovogodišnjem festivalu nije natjecala Jelena Rozga, svakako će na njemu nastupiti, i to na finalnoj večeri. Dok se budu zbrajali glasovi publike, Jelena će izvesti spektakularan show koji je, zajedno s baletnim ansamblom splitskog HNK, pripremala čak dva mjeseca. Izvest će sedam pjesama, ali i promijeniti 7 kostima.

Evo što su sve otkrili poznati Splićani pred kamerama inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene