Vruće u Splitu

A što je Rozga poželjena nakon vrućeg nastupa? Otkrila nam je!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pobjedom klape Rišpet sinoć je na Prokurativama završen 53. Splitski festival! A što se sve događalo iza kulisa finalne večeri najcjenjenijeg domaćeg festivala? Imamo odgovor!

A dok su se zbrajali glasovi, publiku je polusatnim spektaklom raspametila Jelena Rozga, koja je posljednja dva mjeseca svakodnevno vježbala s baletnim ansamblom splitskog HNK. Vrući nastup u kojem je pokazala i donje rublje, pamtit će, kaže, cijeli život.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

>> O seksi Jeleni SVI bruje: Zavodljivim plesom pokazala malo...previše!

'Publika u Splitu me tako lijepo dočekala, tako lijepo me ispratila. Bio je dug pljesak, nekih 3-4 minute i ja sam toliko sretna. Jako sam umorna, ali ne idem kući, nema me doma do 6-7 ujutro. Idem prvo negdje vani sa ekipom, a poslije na burek i tople krafne', rekla je Jelena.

Pjesmom 'Ćaća' klapa Rišpet taknula je sinoć u srce dupkom pune Prokurative i zasluženo odnijela pobjedu na 53. Splitskom festivalu. Ubojiti tandem Kozomara-Pauletić danima je slovio kao najveći favorit za pobjedu. Njihov trijumf bio je najljepši poklon za 28. rođendan Robertovoj supruzi Miji.

Nakon 18 godina na Prokurative se vratio višestruki pobjednik Zlatko Pejaković i sa supruginom pjesmom osvojio treće mjesto po glasovima publike. Slavio je sinoć i Marko Pecotić, koji je s pjesmom bračnog para Huljić kući otišao sa Zlatnim valom po izboru stručnog žirija. Drugo mjesto žirija pripalo je grupi Libar, a treće Studiju Frendo i njihovom zaraznom ljetnom hitu 'Pipi'. Dok je Danijelin styling u stilu 20-ih godina prošlog stoljeća, proglašen je najboljim od strane modnog žirija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene