Mali Fazlinović

EKSKLUZIVNO Ima 10 godina i već je slavan!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

On je najmlađi član obitelji Fazlinović, a od milja ga zovu Đebrica. Pogađate, riječ je Damirovu sinu Branku iz naše popularne serije "Lud zbunjen normalan"!

Ekskluzivno za inMagazin desetogodišnji Ivor Šparavalo iliti Đema Fazlinović otkriva kako se nosi sa slavom, zašto je ponosan na to što ga u školi i stariji poštuju te zašto ne voli davati autograme.

Pogledaj i ovo Tatjana Šojić Svjetski uspjeh Marija iz Lud, zbunjen, normalan glumi u novom Netflixovu hit-filmu, pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u popularnoj seriji

Kamere Nove TV na setu najpopularnije humoristične serije 'Lud,zbunjen,normalan'

Džema Branko Fazlinović, zvani Džebra Damirov je sin, Farukov unuk i Izetov praunuk. S obzirom da ga je Izet odgajao, Džebrica svog pradjedu najviše voli, baš kao i u pravom životu glumca Mustafu Nadarevića.

'On mi najviše pomaže, s njim najviše probam i pomaže mi', kaže 10-godišnji Ivor. Obožava glumiti i kaže kako je bio presretan kada je čuo da će postati novi član televizijske obitelji Fazlinović. Pohvalio se kako je do sada prolazio sve razrede s 5, pa je malo u strahu hoće li mu to poći za rukom i u budućnosti.

Glumačke sposobnosti je očito nasljedio od djeda Vlajka Sparavole koji je glumio u kazalištu. Iako bi volio upisati dramsku akademiju nije siguran da je to posao od kojeg se može živjeti - prilično odraslo razmišljanje za jednog destogodišnjaka.

Pogledajte i cijeli intervju u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene