Pogledajte video

Ivona Brnelić živi svoj san: Radila je s najvećima - Spice Girls, Usherom i tinom Turner

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ekipa inMagazina posjetila je Ivonu Brnelić, plesačicu Tine Turner i zadnju Miss Jugoslavije koja i danas izgleda fantastično. Uz to je i uspješna poslovna žena, a ljubav je pronašla u zagrljaju mlađeg muškarca.

U ritmu strastvenog tanga, zamamna Ivona Brnelić živi svoj san. Lijepa, uspješna i zaljubljena u mlađeg muškarca. Čini se kao dobitna kombinacija zbog koje nikad ne biste pogodili da će ova atraktvina brineta uskoro proslaviti 42. rođendan.

Pogledaj i ovo Usher na Super Bowlu Ma nema šanse! Priredio je show za pamćenje na najvećem sportskom spektaklu, a nitko ne može vjerovati koliko ima godina!

'Dugo godina sam imala jedan život koji je bio... Znaš, kad je samo posao, kad nemaš neku ravnotežu u životu, malo si izgubljen, jer posao nikad ne može biti dovoljno i nije dovoljno, tako da, skoro godinu i nešto dana...lijepo je', priča Ivona Brnelić.

>> VIDEO: Pogledajte kako izgleda bogati život plesačice Tine Turner

Lijepu Ivonu mnogi znaju kao plesačicu i koreografkinju. Radila je s Destiny's Child, Spice Girls, Usherom, ali i legendarnom Tinom Turner.

'Pokazala mi je zapavo da nema granica. Čovjek se uvijek limitira da može nešto do tud ili ne može više zbog toga. Ona je osoba koja je totalno otvorena i njen talent je toliko ogroman da kad si u blizini shvatiš zapravo koliki je to jedan Universe, jedan svemir svega', kaže Ivona.

U današnjem glazbenom svemiru golotinja poprima sve više prostora. U njeno vrijeme, žene plesačice nisu bile samo objekt požude.

'Tako da je šteta što je otišlo toliko daleko da svaki novi izvođač misli da će jedino uspjet ako se totalno skine, ja ne znam šta one više mogu izmisliti da privuku pažnju, što je užasno žalosno. A to je nešto što diktira i sama industrija. Vani industrija je užasno krvoločna, agresivna', kaže Ivona.

Dok je i sama koračala tim svijetom, nemoralnim ponudama Ivona nije dala ni blizu.

'Jednostavno nisam bila u takvom svijetu i nisam imala takvih situacija, ali da sam imala, bila bi jedna debela šamarčina... Ne, pardon, ne... Bilo bi... Uhhh...', kaže Ivona.

Ivona je danas svoj privatni i poslovni život posložila baš onako kako je zamislila. Jedan od projekata na koji je iznimno ponosna je modni spektakl Sub Fashion koji već drugu godinu za redom oduševljava Riječane.

'Pa željela sam povezat sve što znam u jedan koncept koji je zapravo moda, teatar, gluma, ples i to je zapravo bio Sub Fashion, koji sam radila zajedno sa Jurajom Zigmanom', priča Ivona te dodaje: 'Želja mi je to produbiti, proširiti, zapravo dati hrvatskoj publici nešto neočekivano, drugačije, uzbuđujuće', kaže Ivona.

Neočekivana, drugačija i uzbuđujuća Ivona je kad poželi biti privlačna. Evo njezinog savjeta kada je žena najpoželjnija.

'Sad bih rekla, ali ne smijem... Hahaha... U muškoj košulji, badava sva dizajnerska odjeća. Mislim da žena izgleda najbolje kad se osjeća ugodno u svojoj koži, kad se osjeća ostavrena, kad radi, ulaže u sebe, kad žena zrači, mislim da je to taj momenat kad žena izgleda najbolje', przinaje koreografkinja.

Najbolje od svih, Ivona je izgledala na posljednjem izboru za Miss Jugoslavije te predstavljala bivšu nam državu u Londonu. Baš kao i ovogodišnja predstavnica Hrvatske, otputovala je bez dovoljno haljina.

'Isto, baš sam čitala u novinama. Mislila sam si, ma nije moguće da nakon 22 godine imamo istu priču.', komentira.

'Ja sam svoju sobu dijelila sa Miss Turske, kad je ona otvorila taj kovčeg i izvadila sve te toalete, ja sam se smrznula, ja sam imala jednu toaletu i to za finale, a toaleta je bila ono...dobro, nećemo o tome...kad je ona rekla, mogu uzeti tvoj ormar? Uzmi moj ormar, ja tako i tako nemam šta za obuć, mislim jako žalosno', objašnjava koreografkinja.

Ono što je sretna okolnost je da Ivona i danas izgleda fantastično. Čini se da godine ovoj dami itekako idu u prilog.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene