Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Moda u službi humanosti i dobrote, ukratko se tako može opisati netom održan Fashion Aid.


Revijom kojom su se predstavili mladi hrvatski dizajneri ove je godine prikupljan novac za školovanje pasa vodiča. Kupnja majica, šalica, nakita ili kolačića, na Fashion Aidu, održanom ovog vikenda, dobili su potpuno novi značaj - onaj humanitarni. Ovi mladi studenti modom se vole poigrati iz osobnog zadovoljstva.

Ivica Skoko: 'Nisam dobro napravio tu prokletu tjesteninu!'

Vezani članci Marijana Mikulić, Helena Minić Matanić i Nevena Rendeli Vejzović Poznate Hrvatice otvoreno o brigama i strahovima: "Novi set strahova za koje ste mislili da uopće ne postoje" Bojana i Enes Vejzović Bojana i Enes Vjezović čine jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni, a zajedno su i u novom projektu

Sav prikupljen novac, naime, odlazi za pomoć pri školovanju psa vodiča, pa su tako i čovjekovi najbolji prijatelji 'pronjuškali' što se to događa na Fashion Aidu. Humanitarku su podržala i poznata lica, kojima je zadatak svojim primjerom pomoći u osvještavanju društva.

'U principu, i pet kuna pomaže, a ovo je baš lijepo zamišljeno jer ima od kolačića do majca, odjevnih predmeta, nakita...', rekla je glumica Bojana Gregorić.

Dizajner Ivica Skoko svoj je doprinos dao kreiravši majiice, šalice i torbice.

'Ako već ljudi dođu da vide što se tu događa, mogu i pomoći na način da kupe neku uspomenu, da se sjete da je to bilo možda jednom tu i da su na neki način pomogli', rekao je Skoko.

Glumački par Helena Minić i Hrvoje Klobučar također su posjetili Fashion Aid, a dizajner Ivica Skoko otkrio je kako u njegovom poslu ne cvjetaju ruže.

'Istina je da dizajneri danas teško opstaju. Treba imati puno truda i rada i godina iza sebe da bi opstao', rekao je Skoko.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook