Fashion Aid

Ivica Skoko: 'Treba puno truda, rada i godina imati iza sebe da bi opstao'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Moda u službi humanosti i dobrote, ukratko se tako može opisati netom održan Fashion Aid.

Revijom kojom su se predstavili mladi hrvatski dizajneri ove je godine prikupljan novac za školovanje pasa vodiča. Kupnja majica, šalica, nakita ili kolačića, na Fashion Aidu, održanom ovog vikenda, dobili su potpuno novi značaj - onaj humanitarni. Ovi mladi studenti modom se vole poigrati iz osobnog zadovoljstva.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivica Skoko - 4 Velik uspjeh Ivice Skoke! Naš omiljeni dizajner najavljuje ekskluzivni događaj i brojna iznenađenja s divama u prvim redovima!

Ivica Skoko: 'Nisam dobro napravio tu prokletu tjesteninu!'

Sav prikupljen novac, naime, odlazi za pomoć pri školovanju psa vodiča, pa su tako i čovjekovi najbolji prijatelji 'pronjuškali' što se to događa na Fashion Aidu. Humanitarku su podržala i poznata lica, kojima je zadatak svojim primjerom pomoći u osvještavanju društva.

'U principu, i pet kuna pomaže, a ovo je baš lijepo zamišljeno jer ima od kolačića do majca, odjevnih predmeta, nakita...', rekla je glumica Bojana Gregorić.

Dizajner Ivica Skoko svoj je doprinos dao kreiravši majiice, šalice i torbice.

'Ako već ljudi dođu da vide što se tu događa, mogu i pomoći na način da kupe neku uspomenu, da se sjete da je to bilo možda jednom tu i da su na neki način pomogli', rekao je Skoko.

Glumački par Helena Minić i Hrvoje Klobučar također su posjetili Fashion Aid, a dizajner Ivica Skoko otkrio je kako u njegovom poslu ne cvjetaju ruže.

'Istina je da dizajneri danas teško opstaju. Treba imati puno truda i rada i godina iza sebe da bi opstao', rekao je Skoko.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene