ODLIČNA VIJEST

Ankica Dobrić pobijedila je opaku bolest: "Izliječila se, moja prijateljica je jako dobro!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako bi pomogli oboljelima, brojni poznati prisustvovali su humanitarnoj reviji s potpisom Ivice Skoke koji i sam prolazi teške dane uz oboljelu prijateljicu Ankicu Dobrić.

Kada su djeca u pitanju, ništa nije teško. Kako bi pomogli oboljelima, brojni poznati prisustvovali su humanitarnoj reviji s potpisom Ivice Skoke koji i sam prolazi teške dane uz oboljelu prijateljicu Ankicu Dobrić. Bitku za život davnih je dana dobila i Andrea Šušnjara koja nam je, uz ostala poznata lica, otkrila svoje najhrabrije djelo.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

"Sa punim pravom jer sam s njom već mjesecima mogu reći da je moja prijateljica jako dobro, da se izliječila i da ćete ju vidjeti na mojoj reviji u punom sjaju", kazao je Skoko otkrivši tako sjajnu vijest o prijateljici, glumici Ankici Dobrić!

Iz takve je borbe kao pobjednica davnih dana izašla i Andrea Šušnjara. Ali jedne se loše navike još nije uspjela riješiti. To je pušenje, čega je Andrea svjesna da će se jednog dana trebati riješiti. A otkrila je i koja je najhrabrija stvar koju je napravila! "Kad sam išla na dvije operacije i kemoterapije jer sam se borila za vlastiti život – i pobijedila sam", otkrila je hrabra Andrea. Što su nam još otkrile slavne dame, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene