Uživa u tome

Naš dizajner Ivica Skoko obožava Eurosong i Doru, a na jednom je natjecanju čak i nastupio: "Osvojili smo visoko peto mjesto!"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Skoko, modni dizajner - 1 Ivica Skoko, modni dizajner - 2 Ivica Skoko, modni dizajner - 3 Ivica Skoko, modni dizajner - 4 Rovinjska revija Ivice Skoke Ivica Skoko Ivivca Skoko - 2 Ivica Skoko Ivica Skoko (Foto: PR) +0 Ivica Skoko (Foto: PR) Galerija

Iza svakog natjecatelja na Dori stoji cijeli tim. Uz skladatelja, tekstopisca, plesače, često su tu i modni dizajneri. Ivica Skoko potpisao je mnoštvo kreacija za čak 13 Dora, a ove godine, nada se da će napokon i slaviti.

13. po redu Dora za dizajnera koji obožava Eurosong - Ivica Skoko želi u Torino!

Pogledaj i ovo In Magazin: Miroslav Škoro - 2 nije skrivala oduševljenje Evo kako je reagirala gospođa Jasminka kada joj je Miroslav Škoro uslužio kavu: Nije propustila nijedan koncert, a za sve je kriva njezina prijateljica!

"Veliki sam fan Eurosonga i u većini slučajeva gledam ga kod mog prijatelja Nenada Korkuta koji tada slavi i rođendan onda taj cijeli tjedan gledamo, pratimo", otkrio je odmah Ivica.

Sad kad znamo koliki je obožavatelj Eurosonga, onda nam je jasnije koliko ga je razveselio prvi poziv da osmisli kostim za Doru.

"Zove me Lidija Samardžija tadašnja menadžerica od Severine da joj je njezin plesač Saša Popara dao broj telefona. I da bi ona htjela da se mi nađemo da ja odradim kostime za plesače jer da je čula da sam dobar u tome, da sam mlad i da im treba netko tko će ići s njima u Opatiju", prisjetio se.

Stajlinzi su te 2000. godine zapali za oko Emiliji Kokić, koja ga je nazvala godinu dana kasnije, a s njom je jedne godine čak i nastupio.

"Plesao sam za nju na pjesmu Anđeo i osvojili smo visoko peto mjesto", pohvalio se Ivica.

Pobjedu još nije slavio, iako je bio angažiran na čak trinaest dora. A stresa u tih nekoliko dana natjecanja nikad ne nedostaje.

"Ja samo hodam oko njih i kriještim pazi na kostim, pazi na kostim", priznaje.

Glavna inspiracija za izradu kostima mu je pjesma. Ove godine s nogu ga je oborila Bernardina "Here for love". Kositimi su još uvijek tajna, ali kaže da iznenađenja neće nedostajati.

"Eurosong i sama Dora osim dobre pjesme zahtijevaju vrhunske kostime, spektakl, neki touch koji će publiku zaintrigirati", pojasnio je.

Osvoji li Bernarda Doru, uz Skoku će slaviti i koreograf Mario Jukić, frizer Ivan Perman te vizažistica Ivana Bilandžija Billy. A za kraj još samo poruka Nenadu Korkutu.

"Nadam se da nećemo ove godine zajedno gledati Eurosong jer ću ja biti u Torinu", poručio je Ivica prijatelju.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hana Huljić - 3 Celebrity Splitski dizajner otkrio detalje o vjenčanici Hane Huljić pa se požalio: "Nikada nisam doživio ovako nešto"  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene