Priča naše najpoznatije sportske obitelji prenesena je na filmsko platnu. Dok se Ivica uskoro seli na Island, Janica otkriva što je najviše opušta.


Naša najtrofejnija obitelj nije lakim putem došla do svojih mnogobrojnih medalja. Stoga ne začuđuje kako je priča Ivice i Janice Kostelić prenesena na filmsko platno. Upravo ih je naša ekipa susrela na premijeri filma 'Gnothi Seauton' na Malom Lošinju, gdje smo saznali kako se Ivica seli na Island, a Janica uživa u ekstremnim sportovima, crtićima i nogometu.

Vezani članci Maja Šuput Maja Šuput prvi put o želji za još jednom bebom: "Nikada do sada nisam mogla zamisliti da nekoga možeš tako voljeti!'' Maja Šuput Šuput se dotaknula škakljive teme zbog koje su je prozivali u medijima: "Kad čitate da nisam platila režije..."

'Oduvijek me privlačilo sve što je ekstremno. Jednostavno me to ispunjava nekakvom energijom i prvi put kad sam išla skakati iz aviona nije me bilo strah, nego jednostavno uzbuđenje i sreća', kazala je bivša skijašica, dodajući kako ne žali ni za kojom odlukom. 'Ponovila bih i dobre i loše trenutke, jer smatram da bez loših trenutaka nema dobrih.'

Iako Janica kaže kako ne zna igrati nogomet, ali uživa gledajući ga. 'Iz nekog razloga uvijek mi je Bayern bio simpatija nekakva, a i imala sam sada bivšeg dečka iz Bavarske, i tu mi se sve to još nekako približilo i svaki put kad imam priliku volim otići navijati za Bayern.' Više pogledajte u prilogu IN Magazina.