Najtrofejnija obitelj

Bivši dečko Janici Kostelić usadio jednu veliku ljubav

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Priča naše najpoznatije sportske obitelji prenesena je na filmsko platnu. Dok se Ivica uskoro seli na Island, Janica otkriva što je najviše opušta.

Naša najtrofejnija obitelj nije lakim putem došla do svojih mnogobrojnih medalja. Stoga ne začuđuje kako je priča Ivice i Janice Kostelić prenesena na filmsko platno. Upravo ih je naša ekipa susrela na premijeri filma 'Gnothi Seauton' na Malom Lošinju, gdje smo saznali kako se Ivica seli na Island, a Janica uživa u ekstremnim sportovima, crtićima i nogometu.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

'Oduvijek me privlačilo sve što je ekstremno. Jednostavno me to ispunjava nekakvom energijom i prvi put kad sam išla skakati iz aviona nije me bilo strah, nego jednostavno uzbuđenje i sreća', kazala je bivša skijašica, dodajući kako ne žali ni za kojom odlukom. 'Ponovila bih i dobre i loše trenutke, jer smatram da bez loših trenutaka nema dobrih.'

Iako Janica kaže kako ne zna igrati nogomet, ali uživa gledajući ga. 'Iz nekog razloga uvijek mi je Bayern bio simpatija nekakva, a i imala sam sada bivšeg dečka iz Bavarske, i tu mi se sve to još nekako približilo i svaki put kad imam priliku volim otići navijati za Bayern.' Više pogledajte u prilogu IN Magazina.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene