POGLEDAJTE VIDEO

Ivica Badurina otkriva tajnu klapske glazbe!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Voljeli klape ili ne, 'Da te mogu pismom zvati' sigurno ćete znati zapjevušiti!

Ivica Badurina ime je čovjeka koji stoji iza najvećih klapskih hitova. Voljeli klape ili ne, 'Da te mogu pismom zvati' sigurno ćete znati zapjevušiti. Upravo je ta pjesma uz, također njegovu, 'Vilo moja', označila početak takozvanog klapskog fenomena zadnjih godina.

>> Livio Badurina u kampanji Easy Shades By Tomislav Bahorić!

Za pjesmu pak 'Vilo moja' odmah mu je zasvirala melodija u glavi čim je dobio tekst Vlaste Juretić, a nije bilo dvojbe ni tko će je otpjevati.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 2 Iskrena ispovijest Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci

Glazbom se Badurina počeo baviti još u djetinjstvu, glazbenik je po zanimanju, a prvu je pjesmu napisao osamdesetih godina za Tomislava Ivčića na Splitskom festivalu. Ipak veliki uspjeh je doživio tek sada, u ovo klapsko vrijeme. No, zanimljivo je da su spomenuti hitovi napisani mnogo prije nego što su se počeli pjevati na svakom koraku. Tako je primjerice Da te mogu pismom zvati nastala čak osam godina prije nego li je zaživjela. Što sam Badurina o tome svemu kaže, pogledajte u prilogu inMagazina!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene