ups!

Vanna otvorila vrata svog doma: "Ne mogu vjerovati koliko ovdje ima prašine"

Vanna (FOTO: Screenshot/IN magazin) Vanna (FOTO: Screenshot/IN magazin)

Samo za kamere IN magazina Vanna je otvorila vrata svog doma. U opuštenoj atmosferi pjevačica je voditelju Daliboru Petku otkrila neke još nepoznate detalje iz svog života.

Kako izgledaju domovi naših zvijezda? Dosad ste ih mogli samo zamišljati, a odsad u njih možete i ući zahvaljujući Daliboru Petku i novoj rubrici IN magazina "U zvjezdanom domu". Petka će iz tjedna u tjedan u svojim domovima ugošćivati domaće zvijezde. U opuštenoj atmosferi poznata lica voditelju će otkrivati neke još nepoznate detalje iz svojih života. Ovog tjedna Petko je bio u gostima kod Vanne. Poznata pjevačica otvorila je vrata svoje oaze i otkrila brojne zanimljive pojedinosti tijekom razgovora s prijateljicom, inače poznatom vizažisticom Sanjom Agić.

Pogledaj i ovo Dubioza Kolektiv i Stela Rade - 3 Kakav show! Pogledajte kako je Dubioza kolektiv podigla cijeli tramvaj na noge i napravila svirku iznenađenja: "Lovim ih po raznim festivalima, ali..."

Sanja Agić, Vanna, Dalibor Petko (FOTO: Screenshot/IN magazin) Sanja Agić, Vanna, Dalibor Petko (FOTO: Screenshot/IN magazin)

Vanna je otkrila kako je upoznala Sanju, prisjetila se zajedničih anegdota, ali i najavila skorašnji koncert u Lisinskom koji priprema s Jacquesom Houdekom. Upravo dok je pričala o koncertu Vanni je zazvonio mobitel. Pjevačica nije skrivala nelagodu, a na Petkovo pitanje zove li to Jacques, Vanna se samo nasmijala. "Isuse Bože, ne mogu vjerovati koliko prašine ima na ovom pladnju", izjavila je Vanna očito želeći maknuti pozornost s neugodnosti koju je izazvao njezin mobitel.

Neočekivani trenutak naposljetku je zabavio i domaćicu, ali i goste. Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Vanna (FOTO: Screenshot/IN magazin) Vanna (FOTO: Screenshot/IN magazin)

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene