Vanna (FOTO: Screenshot/IN magazin)
Vanna (FOTO: Screenshot/IN magazin)

Samo za kamere IN magazina Vanna je otvorila vrata svog doma. U opuštenoj atmosferi pjevačica je voditelju Daliboru Petku otkrila neke još nepoznate detalje iz svog života.


Kako izgledaju domovi naših zvijezda? Dosad ste ih mogli samo zamišljati, a odsad u njih možete i ući zahvaljujući Daliboru Petku i novoj rubrici IN magazina "U zvjezdanom domu". Petka će iz tjedna u tjedan u svojim domovima ugošćivati domaće zvijezde. U opuštenoj atmosferi poznata lica voditelju će otkrivati neke još nepoznate detalje iz svojih života. Ovog tjedna Petko je bio u gostima kod Vanne. Poznata pjevačica otvorila je vrata svoje oaze i otkrila brojne zanimljive pojedinosti tijekom razgovora s prijateljicom, inače poznatom vizažisticom Sanjom Agić.

Vanna (FOTO: Screenshot/IN magazin)
Sanja Agić, Vanna, Dalibor Petko (FOTO: Screenshot/IN magazin)

Vezani članci Prljavci kod predsjednice (Foto: Dnevnik.hr) Jajo otkrio što misli o rokerskom izdanju Predsjednice i priznao da u njemu još ima strasti Josip Kotlar (Foto: Instagram) Veliko finale showa ''Ženim sina?'': Kome će kandidati staviti prsten na ruku, jesu li donijeli odluku?

Vanna je otkrila kako je upoznala Sanju, prisjetila se zajedničih anegdota, ali i najavila skorašnji koncert u Lisinskom koji priprema s Jacquesom Houdekom. Upravo dok je pričala o koncertu Vanni je zazvonio mobitel. Pjevačica nije skrivala nelagodu, a na Petkovo pitanje zove li to Jacques, Vanna se samo nasmijala. "Isuse Bože, ne mogu vjerovati koliko prašine ima na ovom pladnju", izjavila je Vanna očito želeći maknuti pozornost s neugodnosti koju je izazvao njezin mobitel.

Neočekivani trenutak naposljetku je zabavio i domaćicu, ali i goste. Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Vanna (FOTO: Screenshot/IN magazin)
Vanna (FOTO: Screenshot/IN magazin)