Luda zabava

VIDEO Ivana Trump na rođendanskoj zabavi ugostila hrvatsku Miss!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kada vas na rođendansku proslavu pozove jedna od najbogatijih žena svijeta Ivana Trump, dobra zabava je zajamčena!

Lijepa Zagrepčanka Ivana Mišura punim plućima uživa u svojem mandatu hrvatske Miss Universe. Pripreme za svjetski izbor, koji će se na zasad nepotvrđenoj lokaciji održati krajem godine, već su započele, a nedavno je imala čast biti gošća na rođendanskoj zabavi jedne od najbogatijih žena svijeta Ivane Trump.

Pogledaj i ovo Donald Trump Druga osoba! Trump je pred kamere stao bez pudera koji inače stavlja na lice, internet je pun fora na račun njegova drugačijeg izgleda!

'Bili smo na večeri, vodila nas je u jedan najbolji talijanski restoran. Ma mislim, poseban doživljaj što sam upoznala nju i samim time što sam posjetila to mjesto', rekla je Mišura.

Nova misica Ivana Mišura voli pokazivati svoje adute!

A to mjesto je predivni Saint Tropez. Luksuzni francuski grad, u kojem se nalazi jedna od brojnih kuća slavne bogatašice, Ivanu je oborio s nogu. Ipak, na takav se užurbani tempo života, kaže, ne bi mogla naviknuti.

Naša se misica bivšoj supruzi Donalda Trumpa, vlasnika svjetske licencije izbora za Miss Universe, po svemu sudeći, veoma svidjela pa joj je dala i pokoji savjet.

'Rekla je samo da budem svoja, da budem jednostavna i ako ste posebni, ljudi to prepoznaju. Mene inače uvijek pitaju kakve veze ima ljepota sa uspjehom. I sama je rekla da uvijek otvara vrata, ali da se bez obzira i na to što je radila kao model, bila je i skijašica, morala i namučiti za to što danas ima', priča Ivana.

Pobjednički govor, kaže, još nije počela pripremati. Ipak, želje su velike. O čemu se radi, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene