U ekskluzivnom razgovoru za inMagazin Ivana nam je ispričala kako ju je Stjepan zaprosio, te kako zamišlja svoje vjenčanje. Povjerila nam je i kako je već kupila vjenčanicu!


Nakon punih deset godina veze Ivana Radovniković i njezin dečko Stjepan Marković odlučili su se vjenčati.

Ivana Radovniković novom pjesmom 'Jutrom sve prestaje' najavljuje novi album...

Vezani članci Slika nije dostupna 'Moj bend i ja nismo krivi za dolazak policije!' Slika nije dostupna Robert Kurbaša dobit će dijete s bivšom Miss Dalmacije!

'Prosidba je bila vrlo romantična i teško je uopće i prepričat i podijelit s obzirom da je cijela ta stvar intern, tako da vjerojatno da ju nekom idem prepričat bi mu zvučaklo blesavo, ali meni je bilo jako romantično', otkrila je Ivana i dodala kako njezino vjenačnje neće biti 'cirkus'. Ivana ipak neće puno čekati jer je već kupila i vjenčanicu.

Iazšao je i njezin novi album, pa će tako slavlje biti dvostruko. 'Napravila sam ga u suradnji s mladim djevojkama iz djevojačkog zbora Mozartine tako da veselim se, ustvari, snimanju spota jer mislim da će nas biti, sve zajedno, 60 i nešto žena na jednom mjestu na snimanju tog spota. Stjepan se odlično uklopio u toj pjesmi da je to bilo loše bez obzira na svu ljubav naravno da ne bi izašlo vani, ali ispalo je jako iskreno, ispalo je jako stvarno i zašto ne. Mislim da će to bit onako jedna stvarno lijepa pjesma', kaže mlada pjevačica.

Pogledajte što je još otkrila u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook