Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Renee Zellweger izrazila je želju da dođe u Hrvatsku.


Prošlo je 12 godina otkada je snimljen zadnji nastavak komedije o „očajnoj“ Bridget Jones i njezinim (ne)zgodama barem kada su u muškarci u pitanju. Novinarka IN magazina Nove TV, Ivana Nanut u Londonu je intervjuirala cijelu glumačku ekipu nove komedije „Drugo stanje Bridget Jones“. Dobro raspoložena Renée Zellweger otkrila je zašto sve žene „padaju“ na karizmatičnog Marka Darcyja kojeg u filmu opet glumi šarmantni oskarovac Colin Firth, te što je radila za vrijeme pauze od glume u trajanju od šest godina. Osim što je napisala scenarij za televizijsku seriju, Renee se posljednje dvije godine brani od medijskih napisa kako se podvrgnula estetskim operacijama lica. U obranu kolegice stao je njezin partner iz filma Patrick Dempsey koji je u intervjuu izjavio kako su žene ljepše prirodne i bez šminke, baš onakve kakvu glumi Renee u novom nastavku Bridget Jones. Renee je pak odmah na početku intervjua izjavila kako se njezina prijateljica upravo vratila s ljetovanja u Hrvatskoj gdje je naučila jedriti te je izrazila želju da ju i ona posjeti.

Vezani članci Renee Zellweger Od bucmaste slatkice postala utegnuta mršavica: Pokušala se sakriti, ali nije promaknula paparazzima Renee Zellweger (Foto: Getty Images) Pamtimo je kao luckastu plavušu i glumicu koja se povukla iz Hollywooda, a sada je priznala i zašto

Naime radnja filma i ovoga se puta vrti oko dvojice muškaraca u njezinu životu, jedan je Colin Firth, a drugi Patrick, publici poznatiji kao doktor Derek "McDreamy" iz serije „Uvod u anatomiju“. Nakon što Bridget ostane u drugom stanju, postavlja se pitanje – tko je od njih dvojice otac? Patrick je Ivani otkrio čega se najviše bojao kada su ga pozvali da glumi uz rame s oskarovkom, dok je Colin otkrio kako zna kada je pravi trenutak da napravi pauzu s filmovima i posveti se obitelji. Intervju s Renee i Patrickom pogledajte u IN magazinu na Novoj TV u srijedu 14. rujna, a s Colinom tjedan dana kasnije.