Hrabra pjevačica

Ivana Marić progovorila o svojoj maloj junakinji: "Kad sve to doživiš, samo želiš da ti je dijete zdravo, ništa drugo"

Ivana Marić (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Ivana Marić (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Marić (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Ivana Marić (Foto: Instagram) +0 Ivana Marić (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Galerija

Prije dva mjeseca pjevačica Ivana Marić i njezin suprug dobili su drugo dijete. Iako je iskusna mama osmogodišnje Vite, Ivana priznaje - ipak se susreće s određenim izazovima. Kojim? Otkrila je ekipi IN magazina.

Sredinom siječnja Ivana Marić na svijet je donijela drugu kćerkicu, Veru Moniku. Supružnicima Marić Šunjić ona je bila velika želja, ali najveća za osmogodišnju Vitu Mariju. Vita je, naime, željela baš seku.

Pogledaj i ovo Ivana Marić - 2 Kupila ju je Pjesme se ne događaju slučajno, a upravo je novi singl Ivane Marić dokaz tome!

''Svakodnevno je pitala kada ću joj roditi seku, tako da mislim da dolazak seke u kući Viti predstavlja veliko zadovoljstvo i veliku sreću jer joj je želja konačno ispunjena'', kazala je Ivana Marić.

Kao već iskusna majka, Ivana je prije porođaja, prisjeća se, bila opuštena. Još uvijek joj je teško i kad se sjeti vijesti koja ju je dočekala netom prije Vitina dolaska na svijet. Naime, prije rođenja joj je dijagnosticirana teška srčana mana te je bilo pitanje hoće li preživjeti prve dane života.

Ivana Marić (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Ivana Marić (FOTO: Robert Anic/PIXSELL)

''Ono što smo prošli s Vitom pred porod i nakon njega, sve te bolnice i pretrage, kad to doživiš, stalno misliš 'samo da je dijete zdravo' i ništa drugo'', otkrila je Ivana.

Vitu je dojila 13 mjeseci. Ova velika zagovornica dojenja isto je očekivala i s Verom, no već na početku susrela se s manjkom mlijeka, a onda su uslijedili i ostali problemi. Zato je pribjegla drugim rješenjima:

''Fino sam uzela izdajalicu, spasila samu sebe i spasila dijete. Dijete se napokon najelo i dobro spavalo, a ja sam si olakšala. Tako da sad u biti najviše koristim izdajalicu i hranim ju na bočicu, a samo u nekim drugim trenucima kada smo obje raspoložene ide direktno na prsa pa se mazimo i ljubimo'', iskrena je pjevačica.

Ivana Marić (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Ivana Marić (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL)

Što je još otkrila, pogledajte u videoprilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene