Prije dva mjeseca pjevačica Ivana Marić i njezin suprug dobili su drugo dijete. Iako je iskusna mama osmogodišnje Vite, Ivana priznaje - ipak se susreće s određenim izazovima. Kojim? Otkrila je ekipi IN magazina.

Galerija


Sredinom siječnja Ivana Marić na svijet je donijela drugu kćerkicu, Veru Moniku. Supružnicima Marić Šunjić ona je bila velika želja, ali najveća za osmogodišnju Vitu Mariju. Vita je, naime, željela baš seku.

Vezani članci Nives Ivanišević (FOTO: InstagramNarodniRadio) Stiže "hrpa" celebrity beba: Trudne Nives, Marijana, Jelena... Bit će i puno poznatih očeva! Ivana Marić (Foto: Instagram) "Pristala bih na treće dijete kada bih znala da će biti sin"

''Svakodnevno je pitala kada ću joj roditi seku, tako da mislim da dolazak seke u kući Viti predstavlja veliko zadovoljstvo i veliku sreću jer joj je želja konačno ispunjena'', kazala je Ivana Marić.

Kao već iskusna majka, Ivana je prije porođaja, prisjeća se, bila opuštena. Još uvijek joj je teško i kad se sjeti vijesti koja ju je dočekala netom prije Vitina dolaska na svijet. Naime, prije rođenja joj je dijagnosticirana teška srčana mana te je bilo pitanje hoće li preživjeti prve dane života.

Ivana Marić (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL)
Ivana Marić (FOTO: Robert Anic/PIXSELL)

''Ono što smo prošli s Vitom pred porod i nakon njega, sve te bolnice i pretrage, kad to doživiš, stalno misliš 'samo da je dijete zdravo' i ništa drugo'', otkrila je Ivana.

Vitu je dojila 13 mjeseci. Ova velika zagovornica dojenja isto je očekivala i s Verom, no već na početku susrela se s manjkom mlijeka, a onda su uslijedili i ostali problemi. Zato je pribjegla drugim rješenjima:

''Fino sam uzela izdajalicu, spasila samu sebe i spasila dijete. Dijete se napokon najelo i dobro spavalo, a ja sam si olakšala. Tako da sad u biti najviše koristim izdajalicu i hranim ju na bočicu, a samo u nekim drugim trenucima kada smo obje raspoložene ide direktno na prsa pa se mazimo i ljubimo'', iskrena je pjevačica.

Ivana Marić (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL)
Ivana Marić (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL)

Što je još otkrila, pogledajte u videoprilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.