Najavila i koncert

Ivana Kovač sprema prvi album - otkrila i svoju neostvarenu želju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svi obožavatelji Ivane Kovač napokon su dočekali njezin album prvijenac. Na njemu je sabrala dvanaest pjesama, uz jednu sasvim novu.

Razgovor s pjevačicom Ivanom Kovač ekipa inMagazina iskoristila je kako bi je pitala što njezin otac Mišo misli o albumu, a otkrila je i detalje njihova skorašnjeg zajedničkog koncerta u Lisinskom. Iako mnogi glazbenici zbog krize koja je zahvatila i ovu umjetnost sve rjeđe izdaju albume, Ivana Kovač čekala je duge tri i pol godine kako bi sabrala pjesme te se danas može pohvaliti svojim albumom prvijencem.

Pogledaj i ovo Ivana Kovač Preslatko! Ivana Kovač objavila video koji je rastopio srca njenih fanova: ''25 tisuća ljudi i nije joj problem, na koga li je?''

Legenda hrvatske estrade Mate Mišo Kovač održat će koncert za pamćenje u Lisinskom

'Odličan, to je njegov odličan. Da nastavim tako dalje. Sad mi napokon vjeruje, sad mi vjeruje i mogu sama u svoje pohode', rekla je Ivana. No, uz samostalne glazbene pohode, Ivana voli nastupati i na očevim koncertima. Tako će biti i na onom zagrebačkom u veljači. Osim što priželjkuje duet s Draženom Zečićem, Ivana ima još jednu neostvarenu glazbenu želju.

'Stalno vičem hoću naučit svirat bubnjeve, još se sjećam kad sam u Magzinu bila. Sad svog bubnjara tražim da me nauči, mislim da nikad neću, ali mi je velika želja', rekla je Ivana.

Pogledajte priču!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene