Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svi obožavatelji Ivane Kovač napokon su dočekali njezin album prvijenac. Na njemu je sabrala dvanaest pjesama, uz jednu sasvim novu.


Razgovor s pjevačicom Ivanom Kovač ekipa inMagazina iskoristila je kako bi je pitala što njezin otac Mišo misli o albumu, a otkrila je i detalje njihova skorašnjeg zajedničkog koncerta u Lisinskom. Iako mnogi glazbenici zbog krize koja je zahvatila i ovu umjetnost sve rjeđe izdaju albume, Ivana Kovač čekala je duge tri i pol godine kako bi sabrala pjesme te se danas može pohvaliti svojim albumom prvijencem.

Legenda hrvatske estrade Mate Mišo Kovač održat će koncert za pamćenje u Lisinskom

Vezani članci Katarina Baban (Foto: Nova TV) Ona je fatalna plavuša koja voli janjetinu i cajke, a ne bi se bunila da u klinču završi s Bradom Pittom Branko Papeš (Screenshot: Video) Zagorski Mišo Kovač: "Ja sam jednu plaću na svadbi zaradio kao moj tata u rudniku"

'Odličan, to je njegov odličan. Da nastavim tako dalje. Sad mi napokon vjeruje, sad mi vjeruje i mogu sama u svoje pohode', rekla je Ivana. No, uz samostalne glazbene pohode, Ivana voli nastupati i na očevim koncertima. Tako će biti i na onom zagrebačkom u veljači. Osim što priželjkuje duet s Draženom Zečićem, Ivana ima još jednu neostvarenu glazbenu želju.

'Stalno vičem hoću naučit svirat bubnjeve, još se sjećam kad sam u Magzinu bila. Sad svog bubnjara tražim da me nauči, mislim da nikad neću, ali mi je velika želja', rekla je Ivana.

Pogledajte priču!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook