"Kad god tako izađeš, želiš biti normalan, nije dobro! Nikad nije dobro. Ja mislim da nisu spremne Hrvatice, ne, Hrvatice nisu baš spremne", kaže Ana Vilenica.

Galerija


Što o plus size modelima misle žene, a što muškarci, zašto poznate Hrvatice nisu spremne u javnost izaći bez šminke? Na jednom eventu žene su nam otkrile zašto nisu spremne bez ikakve fasade ići u javnost.

Vezani članci Josip Pribanić (Foto: Dnevnik.hr) Upoznajte Josipa Pribanića, zlatokosog šampiona zbog kojeg ćete zavoljeti odbojku na pijesku! Slika nije dostupna Zavirili smo tamo gdje nitko ne može - traži se ljepotica koja oduzima dah

"Riskiramo da nas modni kritičari popljuvaju. Kad god tako izađeš, želiš biti normalan, nije dobro! Nikad nije dobro. Ja mislim da nisu spremne Hrvatice, ne, Hrvatice nisu baš spremene. Da govoriš o Londončankama ili tako nekome, da, ali Hrvatice ne", tvrdi glumica Ana Vilenica.

Bivša Miss Universe Hrvatske, Ivana Delač Đolo, otkrila je pak da podržava trend plus size modela. "Podupirem trend plus size modela jer većina žena zapravo tako izgleda, a ne kako svjetski fotošopirana naslovnica". Dodala je da puno šminke i photoshopa postoji i na svjetskim naslovnicama koje se prezentiraju kao snimane u no-make up trendu. "To vam je jedan veliki photoshop s jako puno pudera, jako puno jedne teške šminke koja se ne vidi na oko, ali postoji".

Ivana Delač Đolo (Foto: PIXSELL)
Ivana Delač Đolo (Foto: PIXSELL)

Ana Begić Tahiri više i ne zna što je curvy, što plus size, a što skinny. Njena kolegica Kristina Krepela voljela bi imati malo više oblina. "I ja bih voljela da imam nekakve malo veće obline na nekim mjestima, ali eto nemam. Strašan je taj pritisak, mršavo, debelo, žena je predivna kad je sretna sama sa sobom", zaključuje Krepela.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.