Iako joj se mnogi javljaju s pjesmama i pitaju gdje je, Ivana Banfić pjevačku karijeru zasad je stavila u drugi plan.


Nakon brojnih obveza uvijek je dobro opustiti se. Ivana Banfić svoju je terapiju pronašla u ayurvedi (tradicionalna indijska medicina koja se sastoji od 2 riječi: riječi 'ayur' i 'veda' što znači 'nauk o životu').

Nova mladost Ivane Banfić - tajna je u vegetarijanstvu i psihoterapiji

Vezani članci Ivana Banfić Ivana Banfić u šoku i strahu nakon proživljenog potresa samo 3 kilometra od njegova epicentra Ivana Banfić Ivana Banfić živi blizu epicentra potresa: "Bio je 3 km od nas, sve se urušilo i u užasnom sam strahu"

Trenuci izležavanja u salonima više su iznimka nego pravilo. A, kako kaže, za dobar izgled uvijek je zaslužan čist um. Ivana je inače i studentica treće godine integrativnog razvoja. Učenje obožava, a učeći je spoznala i sebe.

'Nisam toliko više usmjerena na nekakve materijalne stvari, na nekakve uspjehe, nego mi je pažnja usmjerena na unutra na mene. Kad sam bila klinka, kad sam počinjala,.. to je bio taj entuzijazam. Živjela sam u trenutku, živjela sam za pjesmu, za styling, za to bit poznat slavan, to su sve iskustva koja zapravo trebaš proć', ističe Ivana koja ne žali ni za čime.

Danas bi, kako kaže, dva puta ramislila o tome bi li započinjala karijeru. Smatra kako je današnjim pjevačima mnogo teže nego što je bilo njoj na počecima. Ovo ljeto provest će radno, a a svojim bendom nastupat će po obali.

Pogledajte cijelu priču o Ivani Banfić u prilogu inMagazina.  

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook