Danas je drugačije

Gdje je nestala Ivana Banfić? 'Živjela sam u trenutku'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako joj se mnogi javljaju s pjesmama i pitaju gdje je, Ivana Banfić pjevačku karijeru zasad je stavila u drugi plan.

Nakon brojnih obveza uvijek je dobro opustiti se. Ivana Banfić svoju je terapiju pronašla u ayurvedi (tradicionalna indijska medicina koja se sastoji od 2 riječi: riječi 'ayur' i 'veda' što znači 'nauk o životu').

Pogledaj i ovo Ivana Banfić - 5 danas vodi drugačiji život Jedna od naših prvih predstavnica dance scene '90-ih godina, publiku je razveselila svojom pojavom na velikom koncertu u Zagrebu!

Nova mladost Ivane Banfić - tajna je u vegetarijanstvu i psihoterapiji

Trenuci izležavanja u salonima više su iznimka nego pravilo. A, kako kaže, za dobar izgled uvijek je zaslužan čist um. Ivana je inače i studentica treće godine integrativnog razvoja. Učenje obožava, a učeći je spoznala i sebe.

'Nisam toliko više usmjerena na nekakve materijalne stvari, na nekakve uspjehe, nego mi je pažnja usmjerena na unutra na mene. Kad sam bila klinka, kad sam počinjala,.. to je bio taj entuzijazam. Živjela sam u trenutku, živjela sam za pjesmu, za styling, za to bit poznat slavan, to su sve iskustva koja zapravo trebaš proć', ističe Ivana koja ne žali ni za čime.

Danas bi, kako kaže, dva puta ramislila o tome bi li započinjala karijeru. Smatra kako je današnjim pjevačima mnogo teže nego što je bilo njoj na počecima. Ovo ljeto provest će radno, a a svojim bendom nastupat će po obali.

Pogledajte cijelu priču o Ivani Banfić u prilogu inMagazina.  

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene