STOPAMA SVOG IDOLA

PRAVO IZNENAĐENJE! Pogledajte tko je Zakov dvojnik!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ivan Zak i njegovi obožavatelji gostovali u emisiji 'Petak s Petkom' i sve oduševili.

Iako je svaki čovjek jedinstven i poseban, sigurno ste barem jedanput čuli kako svaka osoba na svijetu ima svog dvojnika. To dobro zna i pjevač Ivan Zak koji je gostovao u ovotjednoj emisiji 'Petkom s Petkom'. Iako možemo reći da je Zak prava zvijezda, ovog puta svoju pozornicu podijelio je s još jednom zvjezdicom. On je šestogodišnji dječak Filip Gavran iz Slavonskog Broda koji je veliki obožavatelj Ivana Zaka.

Pogledaj i ovo Antonija Šola (FOTO: Martina Cvek i Nenad Bravar) Koji blamovi! Otkrili svoje najneugodnije trenutke: "Šlic mi je bio otkopčan, doslovno su mi gaće virile"

Filip ima samo šest godina, ali zna sve Zakove pjesme. Možemo reći da njih dvojicu veže dugogodišnje prijateljstvo. Znaju se skoro tri godine, čuju se za rođendane i Filip zna ići na Zakove koncerte kada pjevač gostuje u Slavoniji.
Mali Filip je još jedanput pokazao zašto ga zovu Zakovim dvojnikom. Bez prevelike treme zapjevao je sa svojim pjevačkim idolom, a njegovoj sreći, ne sumnjamo, nije bilo kraja.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene