Opa!

"ONA JE UVIJEK TU, KAD SVI OKRENU LEĐA" Ivan Zak progovorio o posebnoj ženi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U teškim trenucima Ivan Zak utjehu pronalazi u zagrljaju voljene osobe. O njoj je napokon i progovorio.

Lana iz Zeline pobjednica je državnog natjecanja u pisanju stihova. Odlučio je tako stručni žiri pod vodstvom Ivana Zaka. Žiri, u kojem su bili i Miroslav Rus, Nenad Ninčević te Enes Kišević, priopćio je svoju odluku. Djevojčica je u zagrljaju slavnog glazbenika i zaplakala. Curica se, kaže, nije nadala pobjedi.

Pogledaj i ovo Maja Šuput (Foto: Instagram) Neobične pojave Oni su svuda oko nas? Novković: Definitivno nismo sami u svemiru

Zak joj je obećao da će pjesmu uglazbiti nakon svog velikog nastupa u Areni Zagreb, 11. veljače. I Lani i svim mladim glazbenicima dao je i vrijedan savjet: "Uz talent i želju, mora postojati i strašna upornost. Nekad ih ne obeshrabri ako im netko kaže da to nije baš nešto. Ako ti vjeruješ u to, radi na tome, nekome će se to svidjeti. Takav sam bio ja", savjetovao je Zak.

A zaplakat će brojne Hrvatice kad čuju Ivanovu novu baladu "Da si tu". Za pjesmu se priča da je možda i najbolja u njegovoj dosadašnjoj karijeri. "Usudio bi se reći da je, dobrim dijelom sam siguran u to. Nešto posebno je, nešto apsolutno drugačije od svega ovoga što sam radio do sada.. Pjevam u pjesmi o ženi koja mi treba da je tu kada padnem, kad mi je najgore. Da je ona uvijek tu, kad svi okrenu leđa. Pa tko ne priželjkuje takvu ženu?", zapitao se Zak.

Što nam je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene