Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U vrlo otvorenom intervjuu za inMagazin Ivan Zak odlučio je demistificirati priču o sebi kao vlasniku tigra koja je obilježila njegove glazbene početke, kao i to zašto je u prošlosti koketirao s folkom.


Obožavatelji Ivana Zaka nestrpljivo očekuju njegov novi materijal, a izlazak novog albuma 'Usne varane' odužio se zbog velikog broja koncerata. Prošlim albumom 'Bolja od najbolje' dosegao je gotovo zlatnu nakladu, a vjeruje da će i ovog puta opravdati očekivanja publike.

Ivan Zak je još jedanput dokazao da ga dubrovačka publika voli, posebno ženska

'Mogu reći da će ovaj album biti raznovrsniji nego prošli, ima 12 pjesama, mislim da će se fanovi čak i iznenaditi kad čuju neke', otkrio je Ivan koji je ovih dana snimio i videospot za singl 'Jedan u nizu'.

Smiješno mu je što ga neki još uvijek doživljavaju kao vlasnika diskoteke. Naime, na početku karijere posvetio se biznisu i koketirao s glazbom koja je u to vrijeme u klubovima najbolje prolazila. Svojevremeno se pisalo kako je i vlasnik tigra koji se pojavljuje u jednom od njegovih videospotova.

'Ovo je stvarno sad ekskluziva. Tigar je bio jedan dio mog nadmudrivanja s medijima', otkrio je Zak za inMagazin.

Ivan vjeruje da će novim albumom ojačati pop scenu po kojoj je Hrvatska nekad bila prepoznatljiva, a uskoro će održati obećanje koje je dao publici na koncertu u Domu sportova.

Cijelu intervju s Ivanom Zakom pogledajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook