Ekskluzivno otkrio

VIDEO Folk počeci - Gdje je nestao tigar Ivana Zaka?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U vrlo otvorenom intervjuu za inMagazin Ivan Zak odlučio je demistificirati priču o sebi kao vlasniku tigra koja je obilježila njegove glazbene početke, kao i to zašto je u prošlosti koketirao s folkom.

Obožavatelji Ivana Zaka nestrpljivo očekuju njegov novi materijal, a izlazak novog albuma 'Usne varane' odužio se zbog velikog broja koncerata. Prošlim albumom 'Bolja od najbolje' dosegao je gotovo zlatnu nakladu, a vjeruje da će i ovog puta opravdati očekivanja publike.

Pogledaj i ovo Maja Šuput (Foto: Instagram) Neobične pojave Oni su svuda oko nas? Novković: Definitivno nismo sami u svemiru

Ivan Zak je još jedanput dokazao da ga dubrovačka publika voli, posebno ženska

'Mogu reći da će ovaj album biti raznovrsniji nego prošli, ima 12 pjesama, mislim da će se fanovi čak i iznenaditi kad čuju neke', otkrio je Ivan koji je ovih dana snimio i videospot za singl 'Jedan u nizu'.

Smiješno mu je što ga neki još uvijek doživljavaju kao vlasnika diskoteke. Naime, na početku karijere posvetio se biznisu i koketirao s glazbom koja je u to vrijeme u klubovima najbolje prolazila. Svojevremeno se pisalo kako je i vlasnik tigra koji se pojavljuje u jednom od njegovih videospotova.

'Ovo je stvarno sad ekskluziva. Tigar je bio jedan dio mog nadmudrivanja s medijima', otkrio je Zak za inMagazin.

Ivan vjeruje da će novim albumom ojačati pop scenu po kojoj je Hrvatska nekad bila prepoznatljiva, a uskoro će održati obećanje koje je dao publici na koncertu u Domu sportova.

Cijelu intervju s Ivanom Zakom pogledajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene