Mali glazbeni nasljednik

Miljenik žena otkrio za IN Magazin - hoće li Ivan Zak uskoro postati otac?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Popularni pjevač Ivan Zak nedavno je proslavio rođendan, i korak je bliže četrdesetoj, no on bi se najradije vratio deset godina unazad.

Ivan Zak ima razloga za slavlje. Ovih je dana proslavio rođendan, slavi i godišnjicu izdavanja svog megauspješnog albuma 'Usne varane', no najsretniji je zbog objavljivanja novog singla 'Sve si moje'. U videospotu glavne uloge imaju djeca, a sam Zak je otkrio kakav je bio kao dijete te planira li uskoro i sam postati otac.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

Iako mu četrdeseta kuca na vrata, Zak kaže da ga to ne zabrinjava. O nasljedniku još ne razmišlja. 'Pa to je nešto što se ne planira, da dođe samo po sebi kad treba.' Za sebe kaže da je bio u školi 'dosta miran i povučen', ali van škole je bilo drugačije. 'Uvijek je tu bila gitara! Uvijek su bile neke akcije glazbene, gitara je uvijek bila broj jedan.' Više pogledajte u prilogu IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene