Ivan Zak progovorio je o svom velikom uspjehu. Tvrdoglavost mu se isplatila.

Galerija


Ivan Zak gostovao je u ovotjednoj emisiji "Petkom s Petkom". Otkrio je kako se osjećao na koncertu u Areni, iako su ga neki kolege nagovarale da to i ne radi u ovoj fazi karijere.

"Osjećaj je neopisiv. Nervoza je bila normalna, to je koncert života, to nikad ne zaboraviš. Mnogi kolege su me nagovarali da još čekam, da ne radim Arenu, no tvrdoglavost se isplatila", otkrio je Zak. Svirki će biti i tijekom blagdanskog perioda. Svirat će i 19. prosinca na koncertu Zaklade Ana Rukavina, na glavnom zagrebačkom trgu. "Već sam tamo kao doma zadnjih četiri, pet godina. Tako ću i ove godine, možda publiku i iznenadim nečim novim", dodaje glazbenik.

A onda se upustio u izazov koji su mu priredili Petko i Minea. Morao je dovršavati rečenice i reći ono što mu prvo padne napamet. Blagdane voli zbog dobrih kolača, a najdraži blagdan mu je Božić. Dok je bio mali, otkrio je da ga je Krampus tukao šibom. Kad kupuje poklone Zak pazi da su originalni, a najviše voli kada dobije parfem. Božić i Novu godinu provest će u automobilu zbog posla. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Ivan Zak (Foto: Petar Glebov/PIXSELL)
Ivan Zak (Foto: Petar Glebov/PIXSELL)