"sad je opuštenije"

Konačno je dočekao: Ivan Zak ispunio si dugogodišnju želju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je ostvario veliku životnu želju, Ivan Zak Beginima je postavio "Dijagnozu".

Ivan Zak potpisuje je još jednu pjesmu benda Begini, kojom njihovoj publici budi sasvim novi zvuk. „Sada puno već bendova zvuči kao Begini i zato smo pokušali i uspjeli smo u ovoj pjesmi pomaknuti granice ka modernijem nekom izričaju, još otkačenijem“, govori Zak.

„Pjesma je naš stil, a opet malo drugačija, a i jako mi je drago što Ivan, moj kolega iz benda, koji također pjeva na našim nastupima, ima priliku pokazati u jednom dijelu i svoj talent koji su ljudi već odavno prepoznali“, kaže Mario iz Begina.

„To meni leži, ono, što kažu, da frca iz toga. Nemam sad nešto puno u pjesmi, ali, evo, jednostavno ljude dižem“, govori Ivan Fajdetić Fajdo.

Pogledaj i ovo showbuzz Slatki izazov SPREMAN ZA ŽENIDBU! Bacili ga u vatru, a on pobrao ovacije i naklonost žena



Ivan Zak ostvario je svoju dugogodišnju želju te već neko vrijeme nove pjesme stvara u vlastitom tonskom studiju. „Kad si na svome, onda si uvijek opušteniji. Ne znam, gledaš TV, spustiš se u studio kad hoćeš, nazoveš muzičare i idemo raditi. I tad se desi najbolji hit“, kaže Zak.

A tome pridonosi i prijateljska atmosfera u kojoj nastaju pjesme Begina. „Odsviramo nekoliko pjesama, pjesma koja nam se čini da bi nam odgovarala, da nam se sviđa... jednostavno, čista demokracija, dižemo ruke i kažemo to je to“, pojašnjava Mario.

Dečki su nam priznali kako se tijekom stvaranja pjesama dogode i nesuglasice, ali sve se uvijek riješi na najbolji mogući način. „Kad se radi, kod Ivana nema zezancije, stvarno se radi i posveti se poslu, a opet, kad se slobodno družimo, onda je stvarno najotkačenija osoba“, kaže Budišćak.

Neke Ivanove pjesme namijenjene Mariju bile su proročanske. Otpjevao je, primjerice, stihove "Do sljedeće zime promijenit ću joj prezime", a potom se frontmen Begina uistinu i oženio. „Ne samo što se tiče pjesama. Mario mi je rekao prije nekih godinu dana: "E, ti si kao baba Vanga. Sve što si nam rekao, to nam se desilo", otkriva Zak.



„Ja mislim da Dijagnoza neće biti proročanska pjesma. Napravit ćemo možda još jedan hit, sad je dobio sina, ja mu čestitam, dobio je i Fajdo sina prije Marija pa možda sljedeći hit da bude "Rodi mi još dva, tri sina i dvije, tri kćeri", kaže Ivan Zak.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene