Vrijeme za odmor

Perišići u slatkom iščekivanju drugog djeteta

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prije povratka u njemački Wolfsburg, najbolji igrač Vatrenih na Svjetskom prvenstvu Brazilu, Ivan Perišić dao je ekskluzivni intervju za inMagazin.

Odmor za najboljeg Vatrenog u Brazilu, Ivana Perišića je završen. 25-godišnju nogometnu zvijezdu uhvatili smo u Splitu netom prije povratka u njemački Wolfsburg. U Njemačkoj će u kolovozu na svijet stići i njegovo drugo dijete.

Pogledaj i ovo Marcelo i Silvija Brozović Svatko na svoj način! Pogledajte kako su hrvatski sportaši i sportašice slavili Božić, netko s obitelji pokraj bora, a netko je svoju odveo u – teretanu!

Ovo su najslađi mali navijači!

Supruga Josipa s kojom je u vezi od trećeg razreda srednje škole, njihovom će sinčiću Leonardu koji će uskoro napuniti dvije godine, podariti seku pa je Ivan tijekom 20-dnevnog odmora dobro napunio baterije i za očinske i nogometne obveze.

'Bio sam s familijom, sad više u zadnje vrijeme s prijateljima i posjetili smo otoke i naše gradove. Nisam se nigdje micao iz Hrvatske', rekao je Perišić koji je bio i na Ultra Europe Festivalu u Splitu i na Hvaru. Društvo mu je na odmoru svakodnevno pravio suigrač iz reprezentacije, 4 godine mlađi napadač Fiorentine, Ante Rebić. '

Drago mi je da je još jedan iz Dalmacije u reprezentaciji i znam kako je meni bilo kad sam došao kao najmlađi, da su mi puno pomogli svi igrači, ali većinom svi iz Dalmacije, tako da, eto, prihvatio sam ga kao svog mlađeg brata i pomoći ću mu u reprezentaciji koliko je god moguće', kaže nogometaš.

Najbolje krilo prvenstva zadovoljno je svojim igrama u Brazilu, ali ne krije razočaranje neprolaskom skupine. Poput većine vrhunskih sportaša i Ivan je proživio teške trenutke - od domaćeg debakla protiv Belgije kada su ga svi prozivali do cara kojem se svi dive zbog učinka u igri Vatrenih na Mundialu. Iako je hrvatski reprezentativac ovog ljeta hit na europskom nogometnom tržištu za kojeg interes između ostalih pokazuju Arsenal, Juventus, Napoli i Everton, Perišić zasad ostaje u svom matičnom klubu.

Pogledajte cijeli intervju u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene