Nekadašnji nogometni reprezentativac Ivan Klasnić odlučio je objesiti kopačke o klin.


Iako još nije službeno odigrao posljednju utakmicu, kaže da mu sportski menadžment sve više zaokuplja pozornost.

Danijel Pranjić ima novu tetovažu - otisak usana na vratu

Vezani članci Damir Urban s obitelji (Foto: Dnevnik.hr) Ako mislite da su imena djece Kim Kardashian maštovita, pričekajte da čujete ona domaćih zvijezda... Maja Šuput (Foto: Instagram) Vrckava diva hrvatske estrade otkrila svoj jedini prohtjev na koncertima i ima svako pravo na to

U ekskluzivnom intervjuu za inMagazin Ivan Klasnić govori koliko mu se život promijenio nakon transplantacije bubrega, kakav odnos ima s medijima te hoće li njegova kćerkica krenuti očevim stopama.

'Pa mogu vam reći da je ista kao ja, sigurno da ne bi volio da igra nogomet ali možda će druge stvari igrati', kaže Ivan te dodajte kako se njegova mezimica Fabienne Coleen voli igrati i trčati. Priznao je i kako priželjkuje sina.

Njegov bračni život s Patricijom Klasnić puno je medijske stupce, a Ivan do sada nije ništa komentirao o razvodu braka pred kamerama. 'Ja sam uvijek oprezan s medijima o takvim stvarima, zato možda kažu da sam šutljiv', kaže Ivan koji se okrenuo novom početku.

Kao svoje najveće postignuće navodi bitku s bolešću zbog koje je završio na transplantaciji bubrega, no ipak se kasnije vratio na nogometni teren.

Pogledajte i cijeli intervju u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook