Zbog uloge u seriji "Čista ljubav", Ivan Herceg postao je "tata" devetogodišnjoj Dori Arar.


Nova TV devetu sezonu zaredom donosi dramsku seriju koja će vas zasigurno prikovati uz male ekrane. Serija "Čista ljubav", koju ćete moći gledati od jeseni, donosi zanimljivu priču. Jedna od okosnica radnje bit će odnos oca, kojeg glumi Ivan Herceg i kćeri, koju će utjeloviti devetogodišnja Dora Arar. Naša ekipa posjetila ih je na setu te doznala kakve savjete Dora daje Ivanu, kako koriste pauzu te priželjkuje li popularni glumac postati otac.

Vezani članci Siniša Vuco Vuco je mršaviji 40 kilograma, a sad predstavlja i nastavak legendarnog hita "Volim piti i ljubiti", poslušajte! Marina Tomašević Novi Farmeri zavladali i unijeli nemir među ostale kandidate, sve se promijenilo: ˝Imam osjećaj nelagode''

"Ja igram Tomu. Tomo je bivši odlikovani policijski inspektor, kojemu nanesu nepravdu tako da mu namjeste neku situaciju, zbog koje je on dobio otkaz i na neki način ga gurnu na margine društva. On bude primoran naći posao u vrlo kratkom roku zato što je samohrani otac i ima predivnu malu kćerkicu Mašu", priča Herceg. Njegova mala kolegica oduševljena je Ivanom, govoreći da je odličan tata.

Na setu im je jako zabavno, a televizijska uloga oca u Ivanu je probudila i prave očinske osjećaje. "Mislim da je to nekakav iskonski ljudski poriv, da ima djecu i da ima obitelj. Pa vidjet ćemo. Sve normalne cure, koje nemaju baš jato ćukova u glavi, neka se jave u inboks", pozvao je Herceg.

Broj Ivanovih obožavateljica s godinama strelovito raste. Možda razlog leži u tome što ga najčešće možemo gledati u ulogama romantičnih junaka. A što ga sve čeka u novoj ulozi, ne propustite gledati uskoro na Novoj TV. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.