TREBA TO ZNATI

Iskusni šarmeri otkrili metode zavođenja: ''Išao sam na sažaljenje''!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zavođenje je nekada izgledalo sasvim drugačije nego danas.

Jimmy Stanić i njegova voljena Barbara otplovili su u prošlost i pokazali kako je izgledao jedan njihov spoj. Ona se morala iskrasti iz kuće jer je mama nije pustila van, a on joj je donio cvijeće. Rukoljub je bio obvezan. ''Ne možete se na ulici ljubiti kao u stanu. K'o da jedeš sladoled! I znate, smeta me kad se ovi mladi ljube pa kada se prestanu ljubiti, ona se obriše!'', rekao je Jimmy  Stanić za IN magazin.

Pogledaj i ovo In Magazin: Miro Ungar - 1 Vječni mladić domaće scene Naš legendarni glazbenik otkrio je sve o bračnoj sreći s 42 godine mlađom suprugom: "Ona tolerira mene starijeg gospodina"

Nekada se zavodilo potpuno drugačije nego danas. Iako im ni danas ne nedostaje šarma, Miro i Zec u mladosti su bili pravi zavodnici. ''Mi smo imali plesnjake u Zagrebu na kojima smo gledali komade i onda bacali oko. Poziv u kino, u ono vrijeme je već bilo nešt. Pusa bi došla odmah prvu večer '', kroz smijeh je otkrio pjevač Miro Ungar. ''Ja sam imao sistem žaljenja'', našalio se Vladimir Kočiš Zec.

U današnje vrijeme računala, pametnih telefona i različitih aplikacija, zavođenje često počinje u virtualnom svijetu. Razmjena fotografija različitog sadržaja, čak i onog eksplicitnog, gotovo se podrazumijeva. Pritom inicijativu mogu preuzeti i muškarac i žena. ''Danas žene ne vole biti zavođene. Vole više osjetit tu ravnopravnost u odnosu, nego da su one neke koje se zavode a one sad moraju odgovarat pasivno'', rekla je psihologinja i bračna savjetnica Nataša Barolin Belić.

''Ja vama frajerima više ništa ne vjerujem. To ti je sve samo dok ne dobiju šta hoće, onda skidaju zvijezde s neba, a poslije ajd bok, nemam ja vremena!'', sa osmijehom na licu komentirala je Lana.  Neki će reći da danas gentlemana, romatnike i starinskih draži više gotovo nema, a nekima je upravo moderna tehnologija dovela u zagrljaj ljubav njihova života. ''Svaki način je dobar način ako je posrijedi iskrena želja da se približiš nekome'', kazao je Jacques Houdek. ''Ja vjerujem da je bilo više romantike prije ali i sad ima jako puno prilike za romantiku. Sad možete koristiti različite aplikacije za slat slatke porukice'', komentirala je Nataša Barolin Belić.''Ja sam svoju djevojku upoznao preko Facebooka. Zahvaljujem se toj tehnologiji što mi je to priuštilo, počeli smo se dopisivati preko Facebooka i eto od tad smo skupa već dosta godina. Iako sam retro tip, pomogla mi je ta nova tehnologija'', otkrio je pjevač Marko Tolja.

Više pogledajte u prilogu IN Magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene