Film o kojem se priča!

Milan Marić o filmskoj ulozi koja je zaludjela regiju: ''Tomi Zdravkoviću ne nalikujem, a ne znam ni pjevati!''

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Marić +0 Milan Marić Galerija

Intimna priča o pjevaču Tomi Zdravkoviću toliko je zaludjela kino publiku da je nedavno intervenirala i policija, nakon što je počelo nezakonito dijeljenje filma po društvenim mrežama. Film o legendarnom pjevaču počeo se prikazivati i u hrvatskim kinima. Ivana Nanut za In magazin je razgovarala s glumcima koji su utjelovili Tomu i njegova brata Novicu.

Priču o boemu Tomi Zdravkoviću, čije su pjesme prisutne i 30 godina nakon njegove smrti, dosad je pogledalo više od 700 tisuća ljudi u susjednoj Srbiji. Intimna priča o pjevaču koja prikazuje njegove početke, baš kao i vrhunac slave, njegove ljubavi, ali i nesretan život isprepleten alkoholom i kockom, odnedavno se prikazuje i u našim kinima.

''Redatelj Dragan Bjelogrlić prvo je rekao da će uzeti nekog glumca koji mu nalikuje, pa nekog tko zna pjevati, a na kraju je reko da je uzeo najboljeg glumca u Srbiji koji mu ne nalikuje, ali ne zna ni pjevati'', priča glumac Milan Marić o svojoj ulozi Tome. 

Pogledaj i ovo showbuzz NEZAUSTAVLJIVA GLUMAČKA ZVIJEZDA Tko je zgodni i šarmantni glumac o kojem svi pričaju zbog filma o legendarnom Tomi Zdravkoviću?

A kako je reagirao kad mu je uloga ponuđena?

''Bilo mi je drago, bio sam zbunjen, znam da nisam bogom dan za muziku, ni fički ne sličimo. Kad uzmete opus njjgovih pjesmaa prilično su tužne. I taj čovjek je umro prije 30 godina, puno se promijenilo i trendovi i vrijeme i zemlje više nema, i mi smo se promijenili, mnogo toga se promijenilo. Ikako je moguće da ta njegova pjesma živi dan danas?'', pita se Milan. 

Ulogu Tomina brata Novice utjelovio je mladi glumac Milan Kolak, koji ga je i upoznao prije početka snimanja.

A koliki je interes film izazvao u Srbiji, svjedoči i činjenica da je nedavno intervenirala njihova policija, nakon što je uočeno masovno i nezakonito dijeljenje linka na film po društvenim mrežama.

Obojica glumaca smatraju kako ovo nije samo film o Tomi, već je i priča o neuzvraćenoj ljubavi, suočavanju sa smrću, autodestrukciji, kajanju, ali i promjenama, pa ne čudi što se publika lako poistovjećuje s ovim tužnim filmom.

 Cijeli razgovor s glumcima pogledajte u videu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 1 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Danijela Martinović iznenadila potezom prema Hani Huljić, a napravila je i nešto što Grašo još nije

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Nekad i sad Šuškalo se da želi biti dječak i uzima muške hormone, no čini se da je kći slavnog bivšeg para od te ideje skroz odustala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene