Glumica 'Zvizdana'

'Kad me Dado ošamari, zaista me ošamari - nema tu glume'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jednu od nagrada u Puli osvojila je mlada glumica Tihana Lazović iz filma 'Zvizdan'. U intimnom intervjuu otkrila nam je zašto je plakala nakon snimanja, te koliko je teško bilo igrati scene nasilja.

Trenutačno najtraženiji redatelj u zemlji, Dalibor Matanić, prošlog tjedna je trijumfirao u Puli na dodjeli nagrada hrvatskog filma osvojivši čak šest zlatnih arena s filmom Zvizdan.

Pogledaj i ovo Tihana Lazović Trifunović Festival ljubavi Naša lijepa glumica prisjetila se svoje svadbe za pamćenje, a otkrila i što se krije iza Severinina dolaska kao njoj posebne gošće!

Hrvati osvojili Cannes: 'Otimali su se tko će nam dati nagradu'

Među dobitnicama je i mlada glumica Tihana Lazović koja je osvojila nagradu u kategoriji za najbolju glumicu. 'Ja njega obožavam odmah smo se skužili i imamo pet i pol godina skupa. Stvarno smo kao dvoje djece na setu, ja ne znam kako nas je ekipa izdržala', priznala je Tihana o redatelju Mataniću.

A posebno blizak odnos izgradila je i sa Dadom Ćosićem koji tumači njezinog filmskog brata. Zahtjevne scene problematičnog odnosa odigrali su bez trunke zadrške. 'Kad me Dado ošamari, zaista me ošamari, nema tu glume', priča Tihana koja je scene nasilja i kaskadersko iskakanje iz jurećeg auta odradila je besprijekorno.

Film koji govori o zabranjenoj vezi Srpkinje i Hrvata ispituje snagu ljubavi. Rodom Zadranka, Tihana kaže kako se u svojoj okolini susrela sa problemima koji ljudi u miješanim brakovima imaju. Zvizdan je sniman u dalmatinskoj zagori. Tijekom snimanja ekipa sa seta je bila u stalnom kontaktu sa seljanima pa su tako neki od njih završili u filmu.

'Zna se dogoditi da snimaš cijeli dan teške emotivne scene i onda dođeš u hotel i još se isplačeš se jer je toliko toga unutra s čim barataš, ali ma mislim to je za mene najljepši posao na svijetu. Najbitnija mi je ljubav, prijatelji i roditelji... to mi je užasno važno i mislim da svi trebaju tu imati utočište', ističe glumica koju nazivaju nadom hrvatskog glumišta. Cijeli intervju pogledajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene