DJ u Dubrovniku

INTERVJU Nekoć sramežljivi mladić danas je 'težak' 60 milijuna dolara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ako pomislite na dobru zabavu, lijepe žene i vrhunsku glazbu, prvo ime koje bi vam trebalo pasti na pamet je upravo Paul.

Svjetski poznata DJ megazvijezda, teška 60 milijuna dolara, oduševila se kratkim posjetom Dubrovniku. Paul van Dyk stigao je sa suprugom Natashom, te uživao u romantičnom pogledu na Stari grad, ipak odvojio je koji trenutak i dao ekskluzivni intervju pred našim kamerama inMagazina.

Pogledaj i ovo showbuzz veliki tulum Zatvaranje Toolroom sezone uz Marka Knighta

Nesvakidašnji performans glazbeno scenske atrakcije La Fiesta rasplesao dubrovački Revelin

Paul van Dyk, prema vlastitim riječima nekad je bio sramežljiv momak rođen u Istočnom, a danas je lista nagrada koje je Paul osvojio nepregledna - između ostalog, prvi je DJ koji je vlasnik prestižnog Grammyja. Cijelo vrijeme nastupa svog supruga za pultom je pozorno promatrala supruga Natasha. Nije ni čudo kada Paula, poput neke holivudske zvijezde opsjedaju obožavateljice.

'Kad sam počinjao DJ je bio čudak u kutu. Za mene je glazba čista povezanost mene, moje duše.... to me pokreće. Velika je čast dobiti nagradu, no to nije promijenilo moj pristup glazbi ni onome što radim', rekao nam je Paul.

Nekoć čuveni domaći DJ, a danas poznati poslovni čovjek s uspješnom karijerom u Londonu oduševio se nastupom njemačke klupske atrakcije. Iduća vrhunska zabava u Revelinu očekuje vas 11. rujna uz Marka Knighta. Dobar provod je zajamčen, a do tada pogledajte cijeli intervju u prilogu inMagazina. 

 

Soundcheck Dubrovnik #Revelin #Croatia

A photo posted by Paul van Dyk (@paulvandyk) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene