Ekskluzivni intervju!

Zvijezda hit-serije progovorila o zaljubljenosti u svoju najbolju prijateljicu, ima veliku podršku sina

Maria Bello (Foto: Dnevnik.hr) Maria Bello (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Bello, In Magazin (Foto: Dnevnik.hr) Maria Bello (Foto: Dnevnik.hr) Ekipa iz serije (Foto: Dnevnik.hr) Maria Bello pred novinarima (Foto: Dnevnik.hr) Maria Bello za In Magazin (Foto: Dnevnik.hr) Slika s plakata (Foto: Dnevnik.hr) +0 Razgovor s Mariom Bello (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Holivudsku glumicu Mariu Bello trenutačno gledamo u popularnoj kriminalističkoj seriji Navy CIS, koja se prikazuje na Doma TV-u. Ulogu specijalne agentice Jack Sloane prihvatila je jer je to omiljena serija njezina sina, ali i roditelja. U ekskluzivnom intervjuu za IN Magazin glumica je podijelila zašto je odlučila napisati otvoreno pismo u kojem je otkrila da se zaljubila u svoju najbolju prijateljicu.

Holivudska glumica Maria Bello svoju je karijeru započela u televizijskim serijima poput "Hitne službe", a proslavio ju je ženski blockbuster "Djevojke iz Coyote Bara", prije čak dvadeset godina. Tijekom svoje uspješne dugogodišnje karijere, odigrala je brojne zapažene uloge, a posljednje tri godine dio je Gibsova tima u uspješnoj kriminalističkoj seriji "Navy CIS", koja se prikazuje i na Doma TV-u.

Pogledaj i ovo In Magazin: Miroslav Škoro - 2 nije skrivala oduševljenje Evo kako je reagirala gospođa Jasminka kada joj je Miroslav Škoro uslužio kavu: Nije propustila nijedan koncert, a za sve je kriva njezina prijateljica!

Kada je dobila ulogu bila je sa sinom u automobilu.

"Tako je, sa sinom sam bila u autu kad su mi ponudili ulogu, rekla sam ne, to se već emitira 14 godIna, a sin jack mi je rekao kako je to broj jedan show i da ću biti u Los Angelesu pa sam rekla okej. I tako mi je drago, već sam u trećoj godini", otkrila nam je.

A osim njezinom sinu, serija je omiljena i njezinim roditeljima koji ne propuštaju seriju.

"Da je, pa su presretni što će me vidjeti svaki tjedan, prvi poziv nakon što se emisija emitira dobijem od njih i puno mi to znači", izjavila je Maria.

Za potrebe snimanja serija trenira s pravim agentima.

"Imamo divnog savjetnika. On je bivši agent NCIS-a i dobro se brine o nama. Pazi da razumijemo protokole i forenzičare, objašnjava kako se što radi. Ja i dalje ne znam pokazati značku, haha. Trebalo mi je 20 pokušaja da to naučim", priznala je.

Lijepa je glumica prije šest godina napisala emotivno pismo za New York Times, u kojem je javno priznala da se zaljubila u svoju najbolju prijateljicu Clare. Najviše se bojala kako će reagirati njezin tada 12-godišnji sin. Nakon što joj je rekao: ''Mama, ljubav je ljubav, bez obzira na to što si'', napisala je na tu temu i knjigu, o svojoj, kako kaže, složnoj i skladnoj modernoj obitelji.

"Htjela sam dekonstruirati etikete, ponosim se time i dalje inspiriram ljude. Osjećaj je dobar. Prije se nije govorilo o fluidnosti, rodu, seksualnosti, to je bilo 2013. godine, govorila sam bez etiketa. Danas je to sveprisutno", zaključila je glumica. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene