Svima porasli apetiti

VRATILA SE PRVOJ LJUBAVI Sada se za njom svi okreću

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U petak smo dobili i prvu hrvatsku MasterCheficu. Posjetili smo Ivu u njezinom rodnom gradu gdje nam je pokazala čime se inače bavi, te otkrila tko je bio njezin favorit u showu te kako je izgledalo finale iz njezine perspektive.

'Pobjedu stvarno nisam očekivala, da sam dogurala do finala to mi je jako drago i nisam mogla imati boljeg suparnika od Ante i mislim da je bio najjači kandidat i bilo je jako borbeno', rekla nam je Iva Pehar. 

Pogledaj i ovo showbuzz MasterChef 2015. Izbacile ju indijske samose: 'Presudila je moja nekoncentracija'

Josip Soče odustao od MasterChefa: 'Otac mi nije gledao show jer muški u Hercegovini ne kuhaju'

Borbeno, ali fer i prijateljski, s mnogo međusobnog poštovanja, kaže. A upravo je Ante bio njezin favorit od samog početka showa. 'Čak sam mu i pomogla u jednom trenutku u finalu, jednostavno nismo bili bezobrazni jedno prema drugome, baš smo to prijateljski odradili', kaže okrunjena MasterChefica. Svi zajedno su ostali prijatelji i samo žali za tim što nije trajalo duže. Ono što se promijenilo u njezinu životu jest to što se sada za njom u Makarskoj svi okreću. Sada se, pak, vratila svakodnevici i svojoj prvoj ljubavi - dizajnu.

A nakon MasterChefa apetiti i kriteriji njezinih ukućana, kada su kuhanje i gastronomija u pitanju, su itekako porasli. Intervju s Ivom pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene