Dama BIH estrade

VIDEO Na pragu 60-tih za njom i dalje luduju mnogi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata pjevačica bosanske sevdalinke otvorila je dušu pred našim kamerama.

Jedna od najeminentnijih izvođačica bosanske sevdalinke, Hanka Paldum, uživa u Zagrebu. Zbog uspjeha jedne od njezinih najnovijih pjesma naziva ''Što žena sanja'', pod istim nazivom, Hanka Paldum održala je i svoj posljednji koncert.

Pogledaj i ovo Hanka Paldum čuva njihovu privatnost U javnost je procurila fotografija kćeri Hanke Paldum koju gotovo nitko nije imao priliku vidjeti, dok se o njezinu sinu puno pisalo!

Kraljica sevdaha Hanka Paldum na turneji po Americi

Međutim, ako je upitate o čemu Hanka sanja, ona će se zamisliti prije nego odgovori jer je, tvrdi, ostvarila sve svoje velike snove. 'Dobila sam unuku. Sad joj je godinu i pol dana. Volim provoditi vrijeme s njom, volim svoju publiku, volim putovati, volim se družiti. Ne znam dal ja više išta sanjam. Ja sam čini mi se sve svoje snove odsanjala. Sve što sam željela ostvarilo mi se', kaže 58-godišnja Sarajka iza sebe ima dva braka.

O ljubavi i svojim intimnim trenutcima rijetko govori. Bit svake žene bi, kaže, trebala biti da voli samu sebe, pa joj ni udvaranja, javna ili privatna, nisu potrebna da bi se osjećala željenom. 'A tko to luduje? Da vam kažem, ja se ne osjećam niti bakom, niti se osjećam nekom ženom koja je osobno interesantna niti zanimljiva, niti zanosna za neke poglede, ja to jednostavno ne primjećujem. Ja se samo osjećam lijepo u svojoj koži', poručuje Hanka.

Jedan dan s Hankom Paldum: 'Kao djevojčica bila sam nestašna'

Nedavno je putujući u Zagreb imala tešku prometnu nesreću. Mnogi su očekivali da će zakazane koncerte i američku turneju zbog toga i otkazati, no na sreću nije bilo ništa strašno. Hanka poručuje kako na pitanja o životnim porazima više ne odgovara, jer njezina je svrha da svoje bitke rješava u svoja četiri zida, a za javnost ostavi samo ono lijepo zbog čega je godinama na samom vrhu.

Voli Zagreb i družiti se s Alkom

Iako su često povod posjeta njezini nastupi, najdraži trenuci su oni koje provodi s prijateljima.

'Recimo najdraže je nekako Alki Vuici se javit. S njom volim se ovako družiti, doduše u posljednje vrijeme i ona mi nekako onako klizne, često iza Zagreba. Vala se zaljubila, ali neka. Nek joj je sretno', poručuje Hanka svojoj prijateljici. Pogledajte cijeli intervju u prilogu inMagazina.  
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene