Snažniji nego ikad

Prvi nastup Miroslava Škore nakon teške operacije: "Kažu, najgore je prošlo"

Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Miroslava Škore (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Koncert Miroslava Škore (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Koncert Miroslava Škore (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Miroslav Škoro vratio se na pozornicu snažniji nego ikad. U svojem prvom televizijskom intervjuu nakon operacije srca, na kojoj su mu ugrađene četiri premosnice te dvomjesečnog oporavka, stao je pred kamere In Magazina. Otkrio je da je spreman za nove glazbene i životne izazove. Škoro je detalje priče koja mu je promijenila život otkrio našem Davoru Gariću.

Miroslav Škoro izgleda fantastično, zrači fantastično, a što je najvažnije i dobro se osjeća.

Pogledaj i ovo In Magazin: Indira Levak - 2 tko voli motore, a tko vinograd? Skrivene strasti domaćih zvijezda: Sviraju harmoniku, voze bijesne motore i hodaju po žeravici!

"Dobro se osjećam. To je eto hvala Bogu prošlo, kažu, najgore, sad je vrijeme oporavka i rehabilitacije", otkrio je Miroslav.

Škoru je krajem kolovoza probudila snažna bol u prsištu te je hitno prevezen u bolnicu. Dijagnoza krajnje ozbiljna - začepljenje krvnih žila srca, a operativni zahvat bio je neizbježan. Nekoliko dana kasnije završio je na operacijskom stolu. Srce mu je zaustavljeno na više od sat vremena te je dobio četiri premosnice.

"Kod ove moje specifične bolesti treba jedno šest, sedam mjeseci da čovjek dođe na što je bio, a zahvaljujući servisu da će biti bolje nego i prije", izjavio je pjevač.

Uslijedila je rehabilitacija, a Škoro je nakon dva mjeseca prvi put izašao na pozornicu i zapjevao svojoj publici.

"Život ide dalje, treba raditi, treba se uključit normalno. Imam malu frkicu zbog toga što nisam nastupao oko tri mjeseca pa sam malo tekstove zaboravio ali ja se nadam da će publika pomoć. Ne mogu se sjetit nekih tekstova, možda je to rezultat toga što sam bio u anesteziji toliko dugo.
Imam suglasnost liječnika, nisu bili baš najsretniji s tim, možda sam trebao sačekati još mjesec dana ali tu smo gdje smo, bit će to dobro", priznao je.

Škoro priprema i novi materijal, pjesmu ''Alaj volim ovo sve'' u kojoj umire od tuge što njegova Slavonija, zbog ne baš svjetle budućnosti, sve više ostaje bez ljudi: "Sljedeći tjedan ćemo snimati i spot za tu pjesmu, jedna je lijepa priča koju smo smislili da još jednom pokažemo i upozorimo šta se to sve skupa događa.

Iako mu oporavak još uvijek traje, omiljeni Slavonac priprema velik povratak na scenu. No do prvog koncerta na domaćem terenu još ćemo se morati malo strpiti. Najavio je koncerte za sljedeću godinu, a prije toga nastupit će u Švicarskoj.

Škori želimo da se što prije u potpunosti oporavi i vrati nastupima u punom sjaju.

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene