Miroslav Škoro vratio se na pozornicu snažniji nego ikad. U svojem prvom televizijskom intervjuu nakon operacije srca, na kojoj su mu ugrađene četiri premosnice te dvomjesečnog oporavka, stao je pred kamere In Magazina. Otkrio je da je spreman za nove glazbene i životne izazove. Škoro je detalje priče koja mu je promijenila život otkrio našem Davoru Gariću.

Galerija


Miroslav Škoro izgleda fantastično, zrači fantastično, a što je najvažnije i dobro se osjeća.

Vezani članci Miroslav Škoro Škoro se riješio skupog parkinga, uoči izbora prodao vlasničke udjele u dvije tvrtke Marko Perković Thompson Thompson o zabrani koncerta u Mariboru: "Žele me proglasiti fašistom, to je tipična floskula onih koji vole komunistička klanja"

"Dobro se osjećam. To je eto hvala Bogu prošlo, kažu, najgore, sad je vrijeme oporavka i rehabilitacije", otkrio je Miroslav.

Škoru je krajem kolovoza probudila snažna bol u prsištu te je hitno prevezen u bolnicu. Dijagnoza krajnje ozbiljna - začepljenje krvnih žila srca, a operativni zahvat bio je neizbježan. Nekoliko dana kasnije završio je na operacijskom stolu. Srce mu je zaustavljeno na više od sat vremena te je dobio četiri premosnice.

"Kod ove moje specifične bolesti treba jedno šest, sedam mjeseci da čovjek dođe na što je bio, a zahvaljujući servisu da će biti bolje nego i prije", izjavio je pjevač.

Uslijedila je rehabilitacija, a Škoro je nakon dva mjeseca prvi put izašao na pozornicu i zapjevao svojoj publici.

"Život ide dalje, treba raditi, treba se uključit normalno. Imam malu frkicu zbog toga što nisam nastupao oko tri mjeseca pa sam malo tekstove zaboravio ali ja se nadam da će publika pomoć. Ne mogu se sjetit nekih tekstova, možda je to rezultat toga što sam bio u anesteziji toliko dugo.
Imam suglasnost liječnika, nisu bili baš najsretniji s tim, možda sam trebao sačekati još mjesec dana ali tu smo gdje smo, bit će to dobro", priznao je.

Škoro priprema i novi materijal, pjesmu ''Alaj volim ovo sve'' u kojoj umire od tuge što njegova Slavonija, zbog ne baš svjetle budućnosti, sve više ostaje bez ljudi: "Sljedeći tjedan ćemo snimati i spot za tu pjesmu, jedna je lijepa priča koju smo smislili da još jednom pokažemo i upozorimo šta se to sve skupa događa.

Iako mu oporavak još uvijek traje, omiljeni Slavonac priprema velik povratak na scenu. No do prvog koncerta na domaćem terenu još ćemo se morati malo strpiti. Najavio je koncerte za sljedeću godinu, a prije toga nastupit će u Švicarskoj.

Škori želimo da se što prije u potpunosti oporavi i vrati nastupima u punom sjaju.

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.