Ivana Nanut i Jason Priestley (FOTO: Dnevnik.hr)
Ivana Nanut i Jason Priestley (FOTO: Dnevnik.hr)

Jason Priestley osvajao je srca djevojaka. Sada je stao pred mikrofon Ivane Nanut.


Novinarka IN magazina, Ivana Nanut, razgovarala je s Jasonom Priestleyjem u Monte Carlu gdje je on bio u ulozi predsjednika žirija tamošnjeg televizijskog festivala. I dok ga je u šali zvala „gospodine predsjedniče“, dobro raspoloženi Jason ispričao joj je raznorazne detalje iza kamere kultne serije, poput onog da su ju snimali u skladištima u getu gdje su se često pojavljivali i štakori. I sam je režirao 19 epizoda „Beverly Hillsa“, te je otkrio kako je producent serije Aaron Spelling bio vrlo „štedljiv“ (škrt). Jason je za ulogu Brandona zaradio i nominaciju za Zlatni globus te iako mu je odlazak iz serije ostavio gorki okus u grlu, nastavio je i dalje režirati filmove i serije.

Ivana Nanut i Jason Priestley (FOTO: Dnevnik.hr)

Otkrio je i neke pikanterije iz svoje knjige „Jason Pristley: Memoari“ kada je tijekom najveće popularnosti posjedovao je 12 automobila, te kako je preživio noć u zatvoru gdje je završio zbog vožnje u pijanom stanju. Danas kaže kako su mu obitelj i djeca nešto čime se najviše ponosi, te kako im nikada ne bi dopustio da se bave glumom: „Ostanite u školi, to ću im reći!“ Jason danas glumi u popularnoj seriji „Private Eyes“, a ovaj osobni intervju s njim nikako ne propustite pogledati u današnjem IN magazinu na Novoj TV.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.