Zvijezda ''Drugo ime ljubavi''

Za nju je strast prema poslu presudna, ne voli izlaske, ali je zabavljaju poruke udvarača

Maja Jurić Maja Jurić In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Jurić Maja Jurić Maja Jurić (Foto: Nova TV) Maja Jurić (Foto: Nova TV) Maja Jurić (Foto: Nova TV) Maja Jurić (Foto: Instagram) +0 Maja Jurić Galerija

Hrvatska publika mogla ju je upoznati kao Valentinu u seriji ''Drugo ime ljubavi'', no Maja Jurić glumica je koja niže uspjehe i na domaćoj i na inozemnoj glumačkoj sceni. Iako je studij glume upisala tek u 23. godini, njezin talent nije ostao nezapažen pa je u svoju biografiju upisala i seriju čiju produkciju potpisuje BBC.

Maja Jurić sarajevska je glumica s trenutačnom adresom u Zagrebu. U metropolu ju je dovela uloga Valentine u seriji Drugo ime ljubavi.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

''Imam dovoljno vremena da odem prošetati Zagrebom, volim otići na Bundek, volim otići na podsljeme'', rekla nam je za početak. 

Ljubav prema životinjama ono je što veže mnoge glumce na setu.

''Ja sam udomila dva mačića na tri mjeseca, dok im nisam našla kasnije dom, tako da sam u jednom trenutku imala tri mačke u kući. Svi smo ljubitelji životinja, ali nekako mi je to divno'', akže. 

Ulogom Valentine brzo je osvojila domaću publiku. A nju je pak osvojila atmosfera koja vlada na setu.

''Što se tiče iskusnijih glumaca, super su, uvijek su tu za neki savjet ili za neku šalu. Puno se zezamo, puno se smijemo, tako da sam se dosad baš lijepo navikla i iskreno svaki dan se obradujem kad idem na posao'', priča nam. 

Do glumačke karijere vodio ju je dug put. Da bi htjela biti glumica, shvatila je s 11 godina nakon jednog posjeta kazalištu.

''Nekako je ostavilo ogroman dojam na mene i nekako sam ja htjela biti ta žena na toj pozornici i otad sam se igrala s tom mišlju. Nekako sam onda odustala od toga, išla na siguricu. Počela studirati pravo i to me toliko unesrećilo. Mislim ok, shvaćam ja da je pravo super za neke ljude, ali za mene taj fakultet je bila tableta za depresiju'', priča. 

Akademiju dramske umjetnosti upisala je s 23 godine, i to tek iz trećeg pokušaja. Od tada hrabro korača putem ostvarenja svojeg sna i niže uspjehe. Tako da je danas u svoj životopis upisala uloge u turskom filmu "Secret from the past", u kojem ulogu ima i Slavko Sobin, ali i rad na seriji "Love, Lies And Records", u produkciji slavnog BBC-ja.

''Moj prvi film je bio luksemburški film, prva stvar koju sam radila je bila strana, onda sam radila turski, pa sam radila austrijski projekt, uslijedio je jedan francuski, pa taj engleski. U suštini sam najmanje radila na Balkanu'', priča. 

Upravo strast prema poslu je presudna za nju, zato se, kaže, nikako nije mogla zamisliti u modnom svijetu, u kojem se također okušala.

''To je jedna revija kada sam imala 14 godina i nikad više. Iako poštujem taj posao i zbilja mislim da je jako težak, ali za mene nije'', zaključila je. 

Teško joj padaju i izlasci, priznaje. Tako da ovu glumicu sigurno neće sresti negdje u noćnom provodu.

''Volim se družiti, volim izlaziti sa svojim prijateljima, ali rijetko mi je zabavno dok partijam'', kaže. 

No zato je zabavljaju poruke udvarača.

Upucavaju se neki, ali nekako je sve to jako simpatično i slatko. Nekako su malo stidljivi'', otkriva.

A nas će pak bez teksta ostaviti radnja serije Drugo ime ljubavi. Što će se događati s Valentinom, ne propustite pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 20:15. na Novoj TV.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Tina Kunakey (Foto: Instagram) +0 Tina Kunakey, Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Celebrity Mlađahna supruga slavnog glumca podsjetila na draži kojima ga je osvojila i zamijenila bivšu suprugu  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene