ZATVARALI IM VRATA

OVO NISMO ZNALI Evo kroz što je sve prolazila na početku karijere!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica grupe Colonia otvoreno progovorila o teškim pjevačkim počecima.

Gotovo 20 godina grupa Colonija nalazi se na vrhu hrvatske glazbene scene. Da se i dalje dobro drže dokazuju novom pjesmom Lei Lei u kojoj pjevaju o suncu, koktelima i poljupcima. 'Jedan ljetni hit, opuštajući, vrlo plesni i zanimljiv, evo, i ja sam se iznenadio što ga uopće imamo', priznao je Boris Đurđević.

Pogledaj i ovo Ivana Lovrić (Foto: Instagram) Seksi dama "Nemoj sad lagati": Seksi zvijezda Colonije upozorila Borisa

Užareni asfalt i vruće ljetne noći vrijeme su kad svaki glazbenik odluči da je vrijeme za potencijalni ljetni hit. 'Htjeli smo napraviti jedno iznenađenje, odnosno kad se riječi okrenu naopačke i napravi se anagram, dobije se zapravo što to znači. To je samo pjesma za intelektualce', rekao je Boris. Indira je dodala kako su njihove pjesme zapravo njihov poseban jezik. 'Kao što je pjesma 'Ti da bu dui bu da' isto za intelektualce, to je pjesma koja je vječna, tako će zasigurno biti i ova 'Lei Lei', to je neki naš jezik.'

 

A u ritmu njihova jezika pleše se već puna dva desetljeća. No, da nije sve tako bajkovito, otkrila je Indira. Pjevačica se prisjetila trnovitih početaka. 'Bilo je teško na početku, naravno, trnovito, nisu nas baš tako voljeli diskografi, malo su nam zatvarali vrata, borili smo se, trudili smo se, ali evo, ljudi su prepoznali tu našu ljubav prema glazbi, tako da je to najbitnije, publika je najbitnija. Nebitna je kritika, imamo ovaj tjedan tri koncerta, tako da kritika? Who cares.'

Indira je otkrila da je kritike ne diraju već jedno 15 godina. 'Prvih 5 godina mi je to bio problem, šta mi netko pljuje po pjesmama ili po nama, sad me baš briga.', rekla je pjevačica.

Ne mare previše ni za svoje modne gafove, kojima se danas samo od srca nasmiju. Jer u 20 godina dugoj karijeri, bilo je uistinu svega. 'Uuu, mijenjala sam se ja, mijenjala sam se, bilo je tu crne kose, bilo je tu crvene kose, smeđe kose, perike je bilo, i evo sad ova plava koja je nekako najduže.' Sada su, kažu, pametniji i iskusniji.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene