Indira je ozbiljno odlučila utegnuti svoje tijelo i skinuti koji kilogram


Nema žene koja nije zapomagala pred ormarom žaleći se da nema što odjenuti. U kupnju često odlaze iz čistog gušta, a ne potrebe. Upravo je o tome sinoć razgovarala Lana Samaržija s poznatim damama - Indirom Levak, Lanom Mihić, Ivom Leko.

Vezani članci Sergej Ćetković Sergej Ćetković otkrio nadimak iz djetinjstva: ''Ja sam kao mali igrao puno nogometa pa su me tako prozvali'' Indira Levak - 3 Indirina odlična frizura pala u drugi plan zbog dekoltea koji nikome nije promaknuo

Možda upravo kako bi ga riješile, sinoć su se poznate Hrvatice okupile na godišnjici jednog conceptstora. Pa iako im ormari, kažu, pucaju po šavovima, šoping uvijek dobro dođe:

Poznate zaljubljenice u modu na partiju multibrand storea u Zagrebu

Indira se čak bacila i u osmišljavanje odjevnih kombinacija, poput ove, koju je potom u djelo proveo Krie dizajn:

'Uživam u modi to je za mene jedna prekrasna igra, i naravno ono što me jako veseli što imamo jako talentirane ljude kod nas u Hrvatskoj, moja ideja, ali Kristina Burja, jednostavno ispunjava sve moje želje', kaže Indira.

Rješenje za ormar zato će, šali se, pronaći u još jednom. Naime, Indira i njezin suprug Miroslav Levak uređuju svoje novo ljubavno gnijezdo:

Naći će se tu mjesta i za sobu za vježbanje. Indira je ozbiljno odlučila utegnuti svoje tijelo i skinuti koji kilogram:

'Inače moj suprug kaže da sam najbolja supruga s oblinama, međutim ništa mu ne vjerujem', kaže pjevačica.

U prilogu In Magazina pogledajte što su još otkrile slavne dame.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook