''Dobro njima to ide''

Pokazale vještine šivanja: ''Ako se pokažate dobre, slijedi nova karijera''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Renata Končić Minea je uspjela iznenaditi.

Da su dobre pjevačice to znamo, ali da su dobre i krojačice nismo znali.  Naime, Renata Končić i Indira Levak u zabavno-glazbenom showu IN magazina 'Petkom s Petkom' pokazali su svoje vještine šivanja.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea "Ovo je naravno fejk" Minea poslala ozbiljno upozorenje zbog onog što je doživjela ovih dana: "Trebalo mi je više od dvije godine da..."

Gošća iznenađenja dizajnerica Kristina Burja donijela je sakoić, a Renata i Indira su  morale sašiti resice na njega, odnosno, svaka na jedno rame. ''Ako se pokažate dobre, slijedi nova karijera'', kazao je Petko.  Uslijedio je pljesak ohrabrenja, a dame su se zatim bacile na posao. 

''Dobro njima to ide'', rekla je Kristina. Izazov je uspješno završen, a da je simpatičnoj voditeljici Minei bolje išlo priznala je Indira. Kristina je odlučila Minei pokloniti taj sako jer se, kaže, mora udati. ''Minea se udaje!'', uskliknuo je Petko i dodao kako ne zna samo koliko je prikladno da se udaje u crnini. ''Nikad se ne zna u današnje vrijeme'', zaključila je Kristina.

Kako je sve izgledalo pogledajte u prilogu IN Magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene