Renata Končić Minea je uspjela iznenaditi.


Da su dobre pjevačice to znamo, ali da su dobre i krojačice nismo znali.  Naime, Renata Končić i Indira Levak u zabavno-glazbenom showu IN magazina 'Petkom s Petkom' pokazali su svoje vještine šivanja.

Vezani članci Indira Levak Indira ukrala pozornost neobičnim i zanimljivim detaljem! Ovog puta bilo ju je zbilja teško ne uočiti... Dalibor Petko - 7 Što to sprema Dalibor Petko? Zaplesao u haljini s resama: “Brena ću da budem!”

Gošća iznenađenja dizajnerica Kristina Burja donijela je sakoić, a Renata i Indira su  morale sašiti resice na njega, odnosno, svaka na jedno rame. ''Ako se pokažate dobre, slijedi nova karijera'', kazao je Petko.  Uslijedio je pljesak ohrabrenja, a dame su se zatim bacile na posao. 

''Dobro njima to ide'', rekla je Kristina. Izazov je uspješno završen, a da je simpatičnoj voditeljici Minei bolje išlo priznala je Indira. Kristina je odlučila Minei pokloniti taj sako jer se, kaže, mora udati. ''Minea se udaje!'', uskliknuo je Petko i dodao kako ne zna samo koliko je prikladno da se udaje u crnini. ''Nikad se ne zna u današnje vrijeme'', zaključila je Kristina.

Kako je sve izgledalo pogledajte u prilogu IN Magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.