Pronaći na estradi osobu u uspješnoj i skladnoj vezi, čini se teže nego ikad. Crne statistike predviđaju nesretan kraj svakom trećem braku. Što je tajna uspjeha i harmonije na duge staze, otkrile su nam naše zvijezde.

Galerija


Davno su prošla vremena kada je ono u dobru i zlu, dok nas smrt ne rastavi, uistinu bilo za cijeli život.

Vezani članci Nives Celzijus Nives u magičnom korzetu razlog razdora u žiriju? ''Tako mučki ući u intimni prostor mene i mog zamalo dečka!'' Indira Levak Nakon bujnog dekoltea Indira pokazala potpuno novi imidž: Ovakvu je ne viđamo često!

''Većina naših roditelja, mama i djedova, imala je dugotrajne odnose. Baba je uvijek govorila - zato što ga moraš trpjeti, a to danas ide u krajnost. Mi nismo spremni ništa trpjeti, niti se prilagođavati. Jedne minute netko ne pročita poruku, to će muški znati o čemu pričam, žene se odmah bune zašto nije odgovorio. Pamožda je na WC-u, možda pije pivo s frendovima'', priča Snježana Mehun. 

Danas je mogućnost ljubavi od mladosti pa do groba manja jer su izazovi, mišljenja je, mnogo veći.

''Od tog koketiranja preko društvenih mreža, samim time nije sve stvar ni fizičke prevare. Stvar je u tome da si ti uopće pomislio na nešto drugo, već nije dobro'', mišljenja je Snježana. 

Pa koja je onda u ovim izazovnim vremenima tajna uspješnog braka?

''Oh, kad bih to znala odgovoriti, milijune bih imala'', kaže Ecija Ojdanić. Indira Levak pak smatra da su bitni kompromis i poštovanje. 

Daria Lorenci Flatz u braku je 10 godina. 

''Imamo troje djece, to je stvarno sad najveći životni izazov. Ja bih nekako rekla da je najvažnije da sa svojim partnerom ostaneš prijatelj i da kad su neki teški trenuci da se pitaš kako bi sa svojim prijateljem to riješio jer u odnosu ljudi često znaju biti skloni optuživanju'', kaže. 

Ecija Ojdanić bitnima smatra privlačnost i ljubav. 

''Mislim da treba raditi na tom seksualnom dijelu, da se to ne pretvori u nekakvo prijateljstvo i naravno da zajedno rastete, da se prilagođavaš partneru i životu'', zaključila je glumica. 

Dvanaest godina braka je i između naše lijepe misice i poznatog glumca.

''Teško je sad tu davati nekakve savjete. Ja mislim da su bitni slični interesi, odgoj, ali i ljubav, poštovanje, razumijevanje, poštovanje'', kaže Lejla Filipović. 

Josipa Pavičić autorica je knjige ''Promatrači u zrcalu'', koja pokušava opisati kako što lakše preboljeti gubitak u ljubavi. U našem video prilogu pogledajte što misli o tome blijedi li svaka ljubav s vremenom.

Zato budite svoji od samog početka. To je kažu stručnjaci jedan od najvažnijih recepata za sretan i dugovječan brak! 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.